Un barbat s-a spanzurat dupa ce a violat fetita de 11 ani a iubitei sale

Publicat: 15 Aug. 2019, 12:11 General
Un barbat s-a spanzurat dupa ce a violat fetita de 11 ani a iubitei sale

Potrivit IPJ Giurgiu, pe 14 august a.c., in jurul orei 7.45, politistii Sectiei Nr. 7 Rurala Baneasa au fost sesizati de catre un barbat din comuna Baneasa, cu privire la faptul ca vecinul sau s-a spanzurat, scrie realitateadegiurgiu.net

 

S-a constituit echipa operativa complexa, condusa de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, care s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care s-a constatat ca cele sesizate se confirma.

„De asemenea, in timpul cercetarilor, la fata locului s-a prezentat o minora de 11 ani care a declarat faptul ca este fata concubinei persoanei decedate si ca, in noaptea de 13/14 august a.c., a fost victima infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal si viol, comise de barbatul decedat. La fata locului s-a deplasat o ambulanta pentru acordarea de ingrijiri medicale minorei. Cu ocazia examinarii medico-legale a minorei, medicii legisti au stabilit ca aceasta prezinta leziuni specifice infractiunii de viol”, arata Politia Giurgiu.

De asemenea, la autopsia cadavrului, medicii legisti au stabilit ca decesul barbatului a fost violent, cauzat de insuficienta cardio-respiratorie acuta determinata de o asfixie mecanica produsa prin spanzurare.

Publicat: 15 Aug. 2019, 12:11 General
Pe aceeași temă