Fetita asta are doar 5 ani si un par incredibil de lung! Arata superb pentru varsta ei si deja a pozat in Vogue!

Publicat: 29 aug. 2018, 14:21 Autor: D. C. Beauty & Style

Este cu siguranta una dintre cele mai frumoase “papusi” pe care le-ai vazut vreodata.

Fetita asta are doar 5 ani si un par incredibil de lung! Arata superb! Mia Aflalo are 5 ani si este din Tel Aviv si a devenit incredibil de cunoscuta pe Instagram. Fetita asta are un par cum rar ti-a fost dat sa vezi mai ales la un copil.

Parul ei lung, matasos si foarte des a facut-o sa aiba peste 50.000 de fani pe Instagram care efectiv o adora. Este extrem de simpatica si deja si-a inceput cariera de model.

Brunetica asta de 5 ani cu ochii verzi si parul care a facut-o celebra este acum cunoscuta de toata lumea din Israel si cel mai probabil in viitorul apropiat si de intreaga lume. Parintii ei o sustin in cariera ei si vor ca ea sa devina cat mai cunoscuta si din cate se pare are toate sansele.

Fetita asta are doar 5 ani si un par incredibil de lung! Arata superb!

Hair-stylistul Sagi Dahari este cel care dupa ce i-a coafat parul in cele mai extravagante moduri a facut pentru ea si o sedinta foto. Imaginile cu fetita au ajuns inclusiv pe site-ul revistei Vogue.

Desi este doar un copil, se conformeaza rapid si sta cuminte pe tot parcursul pregatirilor si nu pare sa se plictiseasca deloc desi unele coafuri pot dura si ore intregi.

Buclele ondulate si rochia ei “de gala” rosie o fac sa fie super simpatica. La sedintele foto la care a participat a purtat mai multe tinute foarte cool iar fotografiile ei au fost apreciate de zeci de mii de oameni pe Instagram.

Asa cum era de asteptat au aparut si comentariile rautacioase care o acuza pe mama ei ca o expune prea mult unui mediu care nu face deloc bine unui copil. Multe dintre persoanele care comenteaza pe contul fetitei de Instagram o roaga sa aleaga o alta cariera pentru ea si ii sugereaza mamei sa nu mai profite si sa incerce sa faca bani de pe urma imaginii fetitei.

Publicat: 29 aug. 2018, 14:21 Autor: D. C. Beauty & Style
Pe aceeași temă