Fetelor, e stare de urgență masculină! Răvășitorul Drăghia și musculosul Floroaica au ieșit la ”una mică”

Publicat: 22 sept. 2020, 20:58 Autor: ileana.ghinea Vedete

O plăcere să o arzi zilele astea pe străzile din București. Dacă-ți pierzi timpul prin zona de fițe a Capitalei s-ar putea să dai nas în nas cu lumea bună. Proaspăt întoarsă din concediu, frumos bronzată și hidratată, populația de top a început să facă turul cârciumilor de fițe.

Zilele trecute, un super „gang” de bărbați mișto a fost surprins de colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, în timp ce o ardea artistic la terasă. O adevărată plăcere pentru ochii domnițelor din preajmă care au avut ocazia să ia contact cu jumătate din „testosteronul” Bucureștilor.

Personaje principale, Vladimir Drăghia și Ștefan Floroaica, foști adversari în cadrul emisiunii „Exatlon România”, actuali foarte buni prieteni. Cei doi au ieșit la masă la o terasă de fițe, ziua în amiaza mare, așa cum le stă bine oamenilor cu statut. S-au conversat, au mai urmărit și ce mișcă pe stradă, super relaxați semn că dacă ai trecut cu bine pe la Exatlon nu prea mai sunt situații care să-ți dea bătăi de cap.

Altfel, între cei doi foști adversari s-a născut o super prietenie după show-ul difuzat de Kanal D. Ba chiar, să nu uităm că Floroaica a fost unul dintre invitații speciali la nunta lui Drăghia, nuntă la care au participat doar cele mai apropiate persoane. Mai mult decât atât, primele semne ale acestei prietenii le-a oferit Floroaica prin declarațiile pe care le-a dat la finalul show-ului. “Campionul, să nu uităm, este Vladimir, nu sunt eu. El merită să fie campion”.

Publicat: 22 sept. 2020, 20:58 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×