Fericire mare în familia lui Matteo! Artistul și-a botezat fetița de 5 luni

Publicat: 29 Jun. 2020, 09:39 Vedete

Este fericire mare în familia artistului român Matteo. Bărbatul și-a botezat fetița de 5 luni chiar sâmbătă!

A fost un weekend înfloritor pentru unul dintre cei mai ascultați artiști de la noi. Matteo și-a botezat fetița în vârstă de 5 luni chiar în acest weekend, în cursul zilei de sâmbătă. Alături de micuță a fost familia ei, dar și apropiații acestora. De asemenea, la ceremonie au fost și Antonia, Ilinca Vandici și soțul!

Matteo și-a botezat fetița de 5 luni

Apoi, petrecerea s-a derulat la o terasă din Capitală. Micuța a fost botezată Mia, derivat al numelui Maria, arată Ok! Magazine. Matteo și partenera de viață, Elena, au devenit părinți în luna ianuarie a acestui an.

„Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi… Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul’’, povestea Matteo atunci.

Matteo a postat imagini de la ceremonie

Mai mult decât atât, Matteo a postat pe rețelele de socializare și imagini de la biserică, strângând mii de aprecieri și comentarii din partea celor care îl urmăresc.

”Viața mea e completă”, a scris Matteo în dreptul imaginilor.

Viața mea e completă #mia @ Bucharest, Romania

Publicată de Matteo pe Sâmbătă, 27 iunie 2020

A ajuns pe primul loc în Shazam, în China, cu piesa ”Panama”

Matteo a dat ”lovitura” și în China, din întâmplare! Melodia lui, ”Panama”, a devenit imediat un hit și a fost foarte ascultată de asiatici.

“Am aflat că piesa Panama este foarte cunoscută în Asia de la un prieten care, în acel moment, când piesa abia «izbucnise», era în Shangai. Am ajuns faimos în China printr-o întâmplare! Un tânăr s-a filmat pe piesa mea și imediat filmulețul a devenit viral pe site-urile lor de socializare. La scurt timp, a apărut și un comentariu pe YouTube de la o chinezoaică, o tipă care îmi spunea că piesa este mare hit acolo. Am intrat pe Shazam (n.r. – o aplicație muzicală) să verific și mi-am văzut fața peste tot, în toată China, cât e ea de mare. Asta înseamnă locul 1 în topul Shazam din China!”, povestea Matteo pentru Libertatea în urmă cu 2 ani.

 

Publicat: 29 Jun. 2020, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă