Ilinca Vandici va fi nașa fiicei lui Matteo! ”Îmi place tare mult această ipostază”

Publicat: 03 dec. 2019, 17:43 Autor: Simona Vedete

Mai sunt doar două luni până când Matteo și iubita lui, Elena, vor deveni părinți pentru prima oară.

Prima decizie pe care au luat-o viitorii părinți a fost alegerea nașilor, sau, mai precis, a părinților spirituali. Astfel că primii pe listă au fost Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu.

Sunt prieteni buni de mulți ani, astfel că Ilinca Vandici, Andrei Neacșu, Matteo și iubita lui, Elena, nu își petrec doar majoritatea vacanțelor împreună, dar se și vizitează, așa că era ceva firesc să se și înrudească.

“Dată fiind prietenia pe care o am cu iubita lui de foarte mulți ani, s-ar putea să fiu nașă, pentru că mie îmi place tare mult această ipostază și să știți că îmi iau rolul foarte în serios. Chiar sunt cât se poate de apropiată de tinerii pe care îi călăuzim de la un anumit moment în viață, ne sfătuim în tot felul de privințe și îmi place, mai ales pe fete, să le țin foarte aproape de mine.

Elena este deja iubita lui Matteo, așa că s-ar încadra perfect în gașcă. Vrei să-ți zic dacă mi-au propus sau nu? «Matei, mă lași să le zic dacă mi-ați propus să vă fiu nașă?». Nu mă lasă, vezi. Vă spun când mă lasă el. Cu Andrei, că doar nu singură, Doamne ferește-mă”, a declarat Ilinca Vandici pentru Libertatea.

În weekendul care a trecut, Ilinca Vandici, alături de gașca lor de prietene, i-a organizat Elenei celebrul “baby shower” iar Ilinca i-a cumpărat viitoarei finuțe lucruri care îi vor fi folositoare în primele luni de viață.

Publicat: 03 dec. 2019, 17:43 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă