Femeile lui Dumnezeu în 2022. Zodii cărora Domnul le-a dat puteri speciale

Publicat: 10 oct. 2022, 11:40 Autor: Camelia Life

Femeile lui Dumnezeu în 2022. Iata in ce zodii sunt nascute cele pe care le-a preferat Dumnezeu pentru a-L face cunoscut in lume.

Varsator

Pe femea Varsator, Dumnezeu a inzestrat-o cu puterea de a vedea in viitor. E mereu cu un pas inaintea tuturor, ea fiind cea care da tonul lucrurilor. Fiind mereu cu un pas inaintea tuturor, ea este cea care are puterea de a schimba lumea.

Femeile lui Dumnezeu în 2022

Fecioara

Femeia Fecioara este ambitioasa si foarte riguroasa. Prin ea, Dumnezeu isi impune cuvantul sau, caci de o Fecioara asculta toata lumea. Are si ea o capacitate extrasenzoriala cu care este inzestrata si prin intermediul careia anticipeaza, ghiceste pur si simplu ceea ce urmeaza sa se intample.

Pesti

E sensibila si empatica, dispusa mereu sa se sacrifice pentru binele celorlalti. E un fel de intruchipare feminina a Mantuitorului. Femeia Pesti este sensibila si emotiva, ceea ce o ajuta sa citeasca dincolo de cuvinte si de fapte.

Ce înseamnă, de fapt, zodiile

Zodiacul european cuprinde 12 părți, care au primit numele de zodii. Știm cu toții că fiecare dintre ele are o imagine și poartă un nume. Mai puțin știut este ce înseamnă, de fapt, fiecare semn al horoscopului.

Cum au fost alese simbolurile din zodiac

Cele 12 zodii și simbolurile aferente nu au fost alese întâmplător. Fiecare dintre ele are o semnificație bine gândită de astrologi. Zodia fiecărei persoane are legătură cu o anumită constelație, prin care Soarele trece în momentul nașterii. Aceste constelații au diferite forme și de aceea zodiile poartă numele pe care le cunoaștem.

Stelele din respectiva constelație pot fi legate între ele prin linii imaginare, bineînțeles, și astfel apar imagini mai mult sau mai puțin asemănătoare cu animale sau obiecte. O dată la câteva mii de ani, stelele din fiecare constelație își vor schimba poziția și astfel și formele vor fi diferite față de cele cu care se lucrează astăzi în astrologie și în astronomie. Citește continuarea aici.

Publicat: 10 oct. 2022, 11:40 Autor: Camelia Life
Pe aceeași temă