Horoscop 2020. Zodiile care vor avea parte de noroc cu carul!

Publicat: 13 Jan. 2020, 12:47 Life
Horoscop 2020. Zodiile care vor avea parte de noroc cu carul!

Încă din prima lună a lui 2020, zodiile norocoase vor simți schimbarea în bine pe care o produce Jupiter care a intrat în semnul Capricornului în decembrie 2019, unde va petrece 2 ani și jumătate!

Iată care sunt cele mai norocoase 3 zodii din acest an!

CAPRICORN

2020 va fi unul dintre cei mai buni ani ai Capricornului. În sfârșit, va putea culege roadele semințelor pe care le-a plantat de ani de zile! Tot efortul pe care îl aloci în toate lucrurile pe care îți place să le faci atât de responsabil (sub semnul lui Saturn, patronul Capricornului) îți va aduce, în sfârșit, satisfacții. Așadar, Capricornii sunt vedetele anului 2020. Având în vedere că norocul va fi de partea ta, poți chiar să dai o șansă jocurilor de noroc. Planeta Jupiter va rămâne în zodia Capricorn timp de un an întreg, așa că te poți aștepta la un an plin de realizări pe toate planurile. Dacă ai de gând să faci o schimbare, anul 2020 va fi momentul potrivit.Â

PEȘTI

Pentru nativii din zodia Pești, anul 2020 va fi mai mult despre ei. Noul an aduce noroc atât în dragoste, cât și în carieră pentru cei născuți în această zodie. De fapt, în prima parte a anului, nu vei avea parte de evenimente speciale în plan amoros, dar în a doua parte a anului, mai exact în luna iunie, fie relația actuală va deveni mai puternică, fie vei avea parte de un nou început promițător alături de o nouă persoană. Dacă te afli într-o relație și vrei să duci relația respectivă la un alt nivel, este momentul perfect să o faci.

SCORPION

Norocul în carieră și în dragoste surâde și nativilor din zodia Scorpion. În anul 2020 se vor ivi multe oportunități de a avansa pe plan profesional, așa că le poți îmbrățișa cu încredere pentru că Jupiter este alături de tine și îți oferă norocul de care ai nevoie. În ceea ce privește relațiile amoroase, scorpionii vor avea noroc încă de la începutul anului, având șansa să se întoarcă la o fostă relație sau să întâlnească o nouă persoană alături de care să construiască o relație puternică.

Publicat: 13 Jan. 2020, 12:47 Life
Pe aceeași temă