Fata de 12 ani, violata de prietenul tatalui sau. Cum a rapit-o pe micuta

Publicat: 24 Oct. 2018, 03:56 Life
Fata de 12 ani, violata de prietenul tatalui sau. Cum a rapit-o pe micuta

Suspectul a fost reţinut, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Fata de 12 ani, violata de prietenul tatalui sau. Poliţia Brăila a deschis o anchetă după ce tatăl unei fete de 12 ani a reclamat că aceasta a fost violată şi sechestrată de un prieten al său.

Potrivit Poliţiei Brăila, un bărbat de 43 de ani a sunat, sâmbătă după-amiază, la Poliţie reclamând că fiica sa, în vârstă de 12 ani, pe care o creşte singur, este de negăsit. Duminică dimineaţă, bărbatul a sunat din nou la Poliţie, spunând că fiica sa a revenit acasă, însă a fost victima unui viol.

Fata de 12 ani, violata de prietenul tatalui sau

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, sâmbătă, tatăl fetei a primit vizita unui prieten, în vârstă de 39 de ani, care atunci când a plecat ar fi luat-o şi pe copilă, care se juca în faţa casei.

Duminică dimineaţă, după circa 12 ore de la momentul sesizării dispariţiei, fata a revenit acasă, tatăl ei aflând că ar fi fost abuzată sexual chiar de către prietenul său. Bărbatul a anunţat Poliţia, suspectul fiind prins, luni, într-un bar din municipiul Brăila.

Bărbatul, recidivist, a fost reţinut pentru viol şi lipsire de libertate, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Publicat: 24 Oct. 2018, 03:56 Life
Pe aceeași temă