Fanteziile femeilor: ce isi doresc de la parteneri, in pat! Ce loc ocupa abandonul

Publicat: 15 sept. 2018, 17:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Cand vine vorba de distractie in pat, femeile sunt dornice, dar secretoase.

Fanteziile femeilor sunt tinute in secret, in general, dar unele reprezentante ale sexului frumos spun ce vor. In mare, multe femei au aceleasi fantezii. Abandonul ocupa primul loc, in mod surprinzator.

Fantezii sexuale # 1: Abandonul

Femeile se imaginează adesea ca fiind dominate de un mascul puternic care să deţină controlul total în dormitor şi să facă tot ce doreşte cu ele. Nu înseamnă neapărat că şi vor să experimenteze asta în viaţa sexuală reală desi nu se stie niciodata.

Fantezii sexuale # 2: Sex voyeuristic

Femeia este urmărită în timp ce face amor sau este obligată să facă sex în faţa altor oameni. Sau poate că visează să spioneze alte cupluri în timp ce face amor. Oricine, un străin sau cineva cunoscut poate fi transformat în subiectul fanteziilor unei femei.

Fantezii sexuale # 3: Cavalerul în armură strălucitoare

Aceasta este o fantezie romantică. Femeia este curtată, sedusă de către bărbatul visurilor ei. Acesta o tratează exact aşa cum nu se întâmplă în viaţa reală. O răsfaţă, o înţelege şi este îndrăgostit până peste cap de ea. Şi, pentru ca totul să fie perfect, el îi îndeplineşte absolut toate fanteziile sexuale fără ca măcar s-o întrebe ce şi-ar dori.

Fantezii sexuale # 4: Fata rea

Fanteziile femeilor: ce isi doresc de la parteneri, in pat! Ce loc ocupa abandonulFemeia care respectă toate regulile în viaţa de zi cu zi visează ca, din când în când, să lase fata rea din ea să iasă la suprafaţă. Poate că îşi imaginează că se dezbracă în faţa mai multor bărbaţi sau că seduce un bărbat pe care tocmai l-a cunoscut şi are o aventură de o noapte cu el. În vis este agresivă şi obţine oricând orice doreşte fără să aibă mustrări de conştiinţă.

Fantezii sexuale # 5: Dominatoarea

Fanteziile femeilor: ce isi doresc de la parteneri, in pat! Ce loc ocupa abandonulAcesta este una dintre fanteziile preferate ale femeilor. Ea este un prădător sexual de top şi-şi transformă bărbatul într-un sclav sexual. Îl ţine legat, până când acesta îi jură supunere, iar după ce-l dezleagă îi spune unde, când şi cum s-o atingă.

Fantezii sexuale # 6: Sex cu ex-ul

Fanteziile femeilor: ce isi doresc de la parteneri, in pat! Ce loc ocupa abandonulDacă a avut un iubit care, din punct de vedere sexual, a fost de nota 10 sau care a iubit-o şi părăsit-o, sigur acesta mai are un locşor în inima ei. Nu este de mirare că, uneori, visează să-i alerge în braţe şi să se iubească cu pasiune, chiar daca dupa partida de sex nu ii mai leaga nimic.

Afla continuarea aici!

Publicat: 15 sept. 2018, 17:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă