Fanteziile femeilor: ce isi doresc de la parteneri, in pat! Ce loc ocupa abandonul

Publicat: 15 Sep. 2018, 17:12 Life

Cand vine vorba de distractie in pat, femeile sunt dornice, dar secretoase.

Fanteziile femeilor sunt tinute in secret, in general, dar unele reprezentante ale sexului frumos spun ce vor. In mare, multe femei au aceleasi fantezii. Abandonul ocupa primul loc, in mod surprinzator.

Fantezii sexuale # 1: Abandonul

Femeile se imaginează adesea ca fiind dominate de un mascul puternic care să deţină controlul total în dormitor şi să facă tot ce doreşte cu ele. Nu înseamnă neapărat că şi vor să experimenteze asta în viaţa sexuală reală desi nu se stie niciodata.

Fantezii sexuale # 2: Sex voyeuristic

Femeia este urmărită în timp ce face amor sau este obligată să facă sex în faţa altor oameni. Sau poate că visează să spioneze alte cupluri în timp ce face amor. Oricine, un străin sau cineva cunoscut poate fi transformat în subiectul fanteziilor unei femei.

Fantezii sexuale # 3: Cavalerul în armură strălucitoare

Aceasta este o fantezie romantică. Femeia este curtată, sedusă de către bărbatul visurilor ei. Acesta o tratează exact aşa cum nu se întâmplă în viaţa reală. O răsfaţă, o înţelege şi este îndrăgostit până peste cap de ea. Şi, pentru ca totul să fie perfect, el îi îndeplineşte absolut toate fanteziile sexuale fără ca măcar s-o întrebe ce şi-ar dori.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Sep. 2018, 17:12 Life
Pe aceeași temă