Familia unui artist celebru, care a murit de coronavirus, trage un semnal de alarmă: ”Era SĂNĂTOS! Sistemul medical nu este pregătit”

Publicat: 03 Apr. 2020, 10:44 News

Nicole Buchanan nu a fost lăsată să își ia ”la revedere” cum se cuvine de la soțul ei. În urmă cu trei săptămâni, Conrad Buchanan era sănătos și dansa alături de fiica lui micuță. DJ-ul din Florida nu lăsa nicio ”portiță” deschisă să crezi că ar fi fost infectat cu COVID-19.

Dar în data de 14 martie 2020, celebrul DJ, cunoscut drept Griff Gotti, a început să se simtă rău. Soția sa l-a îndemnat să facă testul pentru COVID-19, dar s-au lovit de refuzul medicilor, anunță CNN. Soția chiar mărturisise faptul că ”era sănătos”.

”Nu am putut să-l convingem să se testeze, ne-am tot gândit. Nu au vrut (n.r. medicii) să îl testeze din cauza vârstei și pentru că nu avea alte probleme de sănătate”, a spus soția artistului.

În data de 22 martie, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit, iar soția lui l-a dus de urgență la spital. Bărbatul a fost intubat imediat. Femeia aștepta în parcare, nelăsând-o să intre în spital, potrivit procedurii, dar de atunci nu și-a mai văzut jumătatea.

”Nu am apucat să-ți spun că te iubesc”, murmură ea. Și femeia este infectată cu coronavirus, mai arată sursa citată.

Familia unui artist celebru rupe tăcerea: „Am nevoie ca toată lumea să știe că acest lucru este grav”

Moartea lui Conrad Buchanan ilustrează realitatea aspră a Covid-19: Nimeni nu este imun la această boală și chiar oameni tineri, sănătoși, pot muri din cauza ei.

„Am nevoie ca toată lumea să știe că acest lucru este grav. Oamenii cred că afectează doar persoanele cu probleme de sănătate, bătrâni. Dar nu. Și să văd prin ce trebuia să treacă soțul meu a fost oribil. Și acum viața noastră s-a transformat în acest coșmar oribil”, a spus văduva plângând.

De asemenea, femeia care a fost testată și ea pozitiv cu COVID-19, susține faptul că și-a pierdut simțul gustului și al mirosului. Fiica lor, Skye, așteaptă și ea rezultatul testuli.

”Făceam totul împreună. Mă ducea la școală, la balet. Era totul pentru mine”, a spus fetița.

”Trebuie să luați acest lucru în serios. (…) Sistemul medical nu este pregătit. Stați acasă”, au mai fost cuvintele soției îndurerate.

Publicat: 03 Apr. 2020, 10:44 News
Pe aceeași temă