Familia lui Snoop Dogg este in doliu! A murit in spital, insa motivul nu este clar

Publicat: 28 Sep. 2019, 14:14 News 3

Kai Love, fiul lui Corde Broadus, a murit pe 25 septembrie, la 10 zile dupa nastere.

Familia lui Snoop Dog este in doliu! Nepotul din partea fiului Corde Broadus se afla la terapie intensiva in spital, atunci cand trupul firav i-a cedat, potrivit TMZ.

Bebelusul Kai a murit subit, insa pana acum nu s-a specificat care a fost cauza decesului. In decursul zilei de ieri, sotia lui Snoop Dogg, Shante Braodus, 47 de ani, a inregistrat un mesaj plin de durere.

Familia lui Snoop Dog este in doliu!

Familia lui Snoop Dog este in doliu

Cu lacrimile siroind pe obraji, aceasta a cantat melodia „The Love We Had Stays On My Mind” pe pagina ei de Instagram. Aceasta a scris: „Pentru al cincilea nepot, Kai Love, 9-15-19/9-25-19.”

Fanii au postat sute de mesaje de incurajare dupa ce au vazut clipul dureros. Corde a postat si o poza din spital cu informatiile despre fiului lui. Pe acea placuta erau scrise cuvintele „iubire si lumina”. Cuvintele au fost scrise in ziua in care a murit.

Snoop Dogg inca nu a postat nimic legat de deces pe social media. Corde este, de asemenea, tatal a doi copii, Zion, patru ani si Eleven, un an.

Snoop Dogg s-a casatorit cu iubita s-a din adolescenta, Shante, in 1997. Sunt parintii lui Corde, Cordell, 22 ani si Cori, 20 de ani. Snoop mai are un copil, Julian, 21 de ani, din relatia cu Laurie Holmond, potrivit Mirror.

Publicat: 28 Sep. 2019, 14:14 News 3
Pe aceeași temă