Experiența Andreei Antonescu în Republica Dominicană: ”Pe nepusă masă, mi s-a luat și telefonul, după care mi s-a spus: nu poți părăsi camera”

Publicat: 09 Apr. 2021, 08:11 Vedete

Andreea Antonescu a povestit într-un vlog despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, la „Survivor România”.

Cântăreața Andreea Antonescu a făcut parte din competiția de la Kanal D, și anume ”Survivor România”. Vedeta din echipa roșie, echipa Faimoșilor, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la experiența pe care a avut-o în Republica Dominicană. Acesteia i-au fost luate toate bagajele, a avut voie doar cu câteva articole vestimentare, nu a avut săpun, nici produse cosmetice, nici acces la telefon sau la pachetul cu țigări. Iată o mare parte din mărturisirile pe care artista le-a făcut pe Youtube.

„Mi s-a părut foarte interesant modul în care mi s-a propus această experiență, spunându-mi-se că este vorba de 30% parte sportivă, ăsta fiind punctul meu slab. Punctul meu forte era psihicul. Ceilalți 70% sunt strict legați de psihic (…) Aveam la dispoziție aproximativ 4 zile în care să fac analize, teste COVID, bagaje, să caut ce am avut de căutat, să pun totul laolaltă.

Sunt luată de la aeroport, așezată frumos în cameră. Mi s-a spus că în aproximativ 2 zile voi intra în competiție (…) Sunt anunțată că mi s-ar lua telefonul. Pe nepusă masă, mi s-a luat și telefonul, după care mi s-a spus: nu poți părăsi camera până nu intri în competiție.

Ok, ies pe balcon, mă uit în dreapta, în stânga: să știi că n-ai voie să stai foarte mult nici pe balcon, nu vrem să te vadă cineva, ești pur și simplu o surpriză și n-am putea risca să-ți facă cineva vreo poză și să se afle înainte de intra în competiție”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu: ”Pe drum port o discuție în care mi se spunea: stai liniștită, au venit foarte multe fete și au făcut toate topless, poți să faci și tu„

„La un moment dat, mă duc să fac un duș. Nu tu gel de duș, nu tu șampon, nu tu balsam, nu tu nimic (…) M-am tot învățat că în orice hotel e gel de duș, săpun (…) Mi se luase și bagajul, hainele de competiție și atât: un tricou, un maieu, o bustieră, o pereche de pantaloni scurți, una de pantaloni lungi și o bluză cu mânecă lungă. Cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete.

(…) Poate un șampon, un balsam, un gel de duș, un balsam…Nu, că ești la Survivor (…) Și țigările va trebui să ni le dai, nu ai voie cu țigări. (…) Sunt luată, sunt dusă cu barca pe mare, genele făceau uite aa (n.r. fluturau), că n-am apucat să le dau jos, lentilele, pentru care am primit aprobarea medicului, pentru că sunt lentile cu dioptrii”, a mai precizat Andreea Antonescu.

„Ne îndreptăm spre insulă. Pe drum port o discuție în care mi se spunea: stai liniștită, au venit foarte multe fete și au făcut toate topless, poți să faci și tu, o zi, două, trei ți-o fi rușine, noi suntem obișnuiți, tu probabil ești obișnuită. Când am auzit-o pe asta, eu am înnebunit. Nu, că eu trebuie să demonstrez că pot mai mult, nu topless”, a mai mărturisit artista pe Youtube.

Sursă foto: capturi video Youtube Andreea Antonescu Vlog

Publicat: 09 Apr. 2021, 08:11 Vedete
Pe aceeași temă