EXCLUSIV| Ce probleme a avut Andreea Antonescu la Survivor! Cântăreața a fost subiect de discuție pentru toată echipa

Publicat: 24 Mar. 2021, 09:33 Vedete

Ce probleme a avut Andreea Antonescu la Survivor, chiar înainte să fie eliminată? Artista a fost subiect de discuție în echipă pentru că nu a avut condiție fizică și a pierdut multe probe!

Andreea Antonescu, probleme la Survivor

Înainte de a fi eliminată, cântăreața le-a dat multe motive de bârfă colegilor săi din echipa Faimoșilor… asta pentru că își ținea lentilele de contact la ochi în timpul competiției. Aceasta nu ar fi fost doar o dată deranjată de respectivele lentile de culoare deschisă, mai ales la probele în care a fost nevoită să intre în apă sau să se târască prin nisip sau noroi, unde era nevoită să stătea mai mult cu ochii închiși sau aproape închiși.

Colegii nu au înțeles de ce nu a renunțat la lentilele de contact în timpul acestei competiții grele unde se depune mult efort și se luptă pentru supraviețuire. Artista părea că ar fi mai interesată de cum arată ea și cum apare în fața publicului ei și al telespectatorilor, sau cel puțin cam așa s-au plâns colegii ei. Andreea ar avea ochii căprui în realitate, însă la Survivor apare cu ochi albaștri – verzi, datorită lentilelor de contact colorate.

Faptul că lentilele de contact nu îi sunt foarte comode, probabil din cauza faptului că îi intră apă în ochi sau nisip, s-a putut observa și în consiliul de vineri seara când Andreea Antonescu clipea foarte, foarte des.

Andreea Antonescu, criticată și de colegii de la “Ferma”, în trecut

Într-una dintre edițiile emisiunii “Ferma”, Mihaela Rădulescu le-a oferit ocazia concurenților să fie cât mai sinceri. Cu ajutorul unor întrebări precum ”Cine ți-ai dori să plece acasă?”/ ”Cine este cea mai falsă persoană din Fermă?”/ ”Cine este cea mai leneșă persoană de aici?”, telespectatorii, dar și participanții la show au putut să afle ce este în mintea și sufletul fiecăruia.

Atunci când George Piștereanu a fost întrebat cine crede el că este cel mai fals concurent de la Ferma, acesta a răspuns fără rețineri.

”Sincer? Andreea Antonescu. Fără supărare, baby”, i-a spus actorul.

”Fără supărare. Am zis eu ceva?”, a răspuns și Andreea.

Foto: Arhivă ciao.ro / Capturi Kanal D

 

Publicat: 24 Mar. 2021, 09:33 Vedete
Pe aceeași temă