EXCLUSIV| Andreea Antonescu, la Survivor! Cântăreața se pregătește să plece în Republica Dominicană

Publicat: 22 Feb. 2021, 09:30 Vedete

Andreea Antonescu, la Survivor? Artista va fi, se pare, noul membru al echipei Faimoșilor, după plecarea Alexandrei Stan, concurentă care a părăsit competiția din motive de sănătate, decizia fiind a medicului ce se ocupă de toți participații.

Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi semnat deja contractul pentru participarea la “Survivor”, iar în curând urmează să joace alături de concurenții din echipa Faimoșilor. iar remunerația va fi pe măsură: vedeta va încasa peste o mie de euro pe săptămână!

Andreea Antonescu se pregătește de Survivor?

Mai exact, artista s-ar pregăti deja de plecare către Republica Dominicană, în cel mai mare secret, iar telespectatorii emisiunii – concurs ar putea avea surpriză să o vadă cât de curând luptând pentru supraviețuire alături de Jador, Culiță Sterp, Majda și ceilalți concurenți.

Alexandra Stan nu a mai putut continua competiția din cauza unor probleme medicale. Cântăreața a fost eliminată, ea părăsind concursul cu lacrimi în ochi.

”Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu’ începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a afirmat cântăreața, la Survivor.

Publicat: 22 Feb. 2021, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă