EXCLUSIV | Tudor Istodor, declarații emoționante, după scenele puternice din primul episod „Groapa”: ”M-a lăsat să urlu, să plâng, să țip, să mă revolt, să iasă din mine tot”

Publicat: 16 sept. 2023, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Tudor Istodor, declarații emoționante, în exclusivitate, după scenele puternice din primul episod „Groapa”.

Tudor Istodor, declarații emoționante! În această seară, PRO TV a lansat un nou serial: „Groapa”. Adaptare după un serial turcesc bine cunoscut, noua producție aduce în prim plan povestea familiei Vlahu, cea care conduce de ani de zile întreaga activitate din orașul lor. Printre copiii familiei se află și Vali, prințul familiei, așa cum este descris, personaj interpretat de către cunoscutul actor, Tudor Istodor.

Tudor Istodor: „Secvența cu moartea lui Grigore într-adevăr a avut o încărcătură mare”

Personajul meu, din punct de vedere actoricesc este absulut minunat scris! Aproape în fiecare secvență, am de jucat cel puțin două planuri, și pentru un actor, asta e mână cerească. Cu cât e mai complex personajul, și scenele sunt „pe viață și pe moarte”, cu atât mai mare bucuria lucrului, descoperirii secvenței. Cât las să se vadă, cât ascund, cât ma las de vulnerabil, cât îmi reprim stările, lupta cu emoția, empatia, sunt multe, și încă nu am descoperit totul”, ne-a declarat Istodor, în exclusivitate.

Încă din primul episod, personajul lui s-a confruntat cu două situații extrem de dure: moartea fratelui, Grigore, chiar sub ochiii săi și leșinul brusc al tatălui, Sandu Vlahu, după toate veștile grele primite. Mai multe despre cum a fost să filmeze astfel de scene ne-a povestit chiar Tudor.

Secvența cu moartea lui Grigore într-adevăr a avut o încărcătură mare. Din fericire, nu am trăit așa ceva, deci nu am putut să apelez la memoria afectivă. Dar mi-am imaginat că în fața mea se stinge cineva drag. Si scena cu împușcăturile în sine a fost cum a fost. Partea grea și frumoasă a fost momentul în care mi-am văzut fratele mort, realizarea că tragedia s-a întâmplat sub ochii mei, și acolo emoțiile au ieșit la suprafață. S-au amestecat multe sentimente în capul și sufletul meu în momentul ăla. Era multă durere, neputință și o încercare de negare. Aș fi vrut să închid ochii și pur și simplu să nu se fi întâmplat nimic din toate astea, cum ni se întâmplă deseori. Parcă am vrea să dăm restart și lucrurile să nu se fi întâmplat.

„Țin minte că la ultima dublă, regizorul nu a dat stop la cameră imediat și m-a lăsat să urlu, să plâng, să țip”

Dar viața nu e așa, merge înainte și trebuie să te confrunți cu tot ce vine peste tine. Unele create de tine, altele create de alții. Țin minte că la ultima dublă, regizorul nu a dat stop la cameră imediat și m-a lăsat să urlu, să plâng, să țip, să mă revolt, să iasă din mine tot, absolut tot. Si țin minte că spre final mă simțeam efectiv golit, secat, de emoții, de viață. Si poate că exact de asta era nevoie. A fost foarte intens, mulțumesc Milo (n.r. – regizorul și producătorul creativ) că m-ai lasat să ajung în punctul ăla”, povestește Istodor.

Tudor Istodor: „Până atunci relația mea cu tata nu era una stralucită, ba dimpotrivă, dar în momente ca astea, uiți de toată ranchiuna, ura, pica, și când îți vezi tatăl întins pe jos”

Nici secvența în care avea întreaga familie aproape, dar și-a văzut tatăl căzând la pământ, nu a fost deloc mai ușoară. ”La scena când intră tata în comă, a fost iar foarte intens. Pentru că până atunci relația mea cu tata nu era una stralucită, ba dimpotrivă. Dar în momente ca astea, uiți de toată ranchiuna, ura, pica, și când îți vezi tatăl întins pe jos, cu ochii închiși. Ești iar copilul lui și atât, și îți dorești din tot sufletul să deschidă iar ochii”, spune cel care-l aduce publicului pe Vali Vlahu, în fiecare săptămână, în „Groapa”.

„Groapa” continuă săptămâna viitoare, sâmbătă, de la ora 20.00, cu un nou episod.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 16 sept. 2023, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă