EXCLUSIV | Actrița Ioana Brumar, totul despre serialul „Groapa” de la ProTV + Ce a spus despre Lia Bugnar: „Am avut ocazia să lucrez cu ea și…”

Publicat: 29 iun. 2023, 18:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ioana Brumar se numără printre actorii ce joacă în serialul “Groapa”, ce va fi difuzat în curând la Pro Tv.

Ioana Brumar, actriță în serialul “Groapa”, ce urmează fie difuzat la Pro Tv în curând, ne-a dezvăluit a fost la casting, inițial, pentru un alt rol.

După casting nu a mai primit nicio veste, iar după un timp a fost anunțată va juca rolul Aurei. Inițial, tânăra actriță a crezut este vorba despre un rol secundar, și nu unul atât de important, după cum ne-a declarat recent pe platourile de filmare de la Giurgiu.

Ioana Brumar, despre rolul din „Groapa”: „A fost o surpriză când am aflat că e chiar un rol important”

Ioana, cum ai ajuns tu să joci în serialul “Groapa”? Care e povestea?

Am terminat UNTAC, actorie, am dat un casting, inițial am dat pentru un alt rol, după care nu am mai auzit nimic despre casting. Deși simțeam că nu sunt neapărat potrivită pentru rolul respectiv. Și după, am aflat că am fost aleasă pentru un alt rol. Inițial credeam că e vorba de pe un rol mic și după… A fost o surpriză când am aflat că e chiar un rol important. Asta m-a umplut de bucurie pentru că a fost o dovadă de încredere a regizorilor care m-au vazut la casting. Mă bucur mult.

Ce poți să îmi spui despre rolul tău?

E o fată, numele ei este Aura, e foarte complexă pentru că pare foarte inocentă. Dar în același timp își asumă foarte multe riscuri și aș spune că e foarte curajoasă. De asta sper să se dezvolte într-un mod frumos personajul ăsta și să am inspirația să îl redau cât mai bine.

„E un scenariu greu cu situații dificile care necesită o mare concentrare”

E un scenariu greu?

Da, e un scenariu greu cu situații dificile care necesită o mare concentrare.

Peripeții la filmări?

Deocamdată nu am avut atât de multe zile de filmare, dar cred că or să urmeze peripeții și accidente foarte multe pentru că e un scenariu greu cu foarte multe situații dificile. Până acum a mers lin. Toată lumea e concentrată, fiind la început.

Te numeri printre actorii care și-au luat cazare în Giurgiu?

Nu, nu mă număr.

Cu ce actori a mai jucat Ioana Brumar?

Cum arată o zi de filmare? Cum începe? Cum se încheie?

În mod normal ne trezim foarte de dimineață, ne ia mașina, ajungem la filmare, foarte mult timp în care așteptăm să fim machiați. Facem naveta, așteptăm să fim machiați, pregătiți, îmbrăcați și după mergem pe set și ne așteptăm rândul. Practic repetăm, încercăm să nu ne pierdem concentrarea.

În ce altă producție mai esti implicată?

Sunt implicată în alt proiect la care țin foarte mult, este spectacolul de la teatrul Bulandra, se numește “Măsură pentru măsură” unde o joc pe Izabela și e un spectacol foarte, foarte greu la care am lucrat 3 luni de zile alături de o echipă extraordinară, actori importanți și repere pentru mine cum ar fi Andi Vasluianu, Marius Chivu, alături de colegi tineri cu care mă știam foarte bine. Și acela e un proiect frumos și mai este și “Musca paie și bătaie” pe care îl jucăm la Teatrul Național regizat și scris de Lia Bugnar pe care o iubesc din suflet și care e un om foarte special pentru mine.

Ce spune despre Lia Bugnar?

Ai o relație specială cu ea?

Am avut ocazia să lucrez cu ea la acel proiect, în care toți colegii mei, pe care îi știam, au înflorit cu ajutorul încrederii pe care ea ne-a oferit-o. Si am mai lucrat cu ea pentru o înlocuire în spectacolul “Noi 4” cu care am mers în turneu. Si am avut ocazia să joc în Frankfurt acel spectacol cu Marius Manole, Maria Obretin. A fost o experiență foarte frumoasă.

Actrița Ioana Brumar, totul despre serialul „Groapa” de la ProTV

PRO TV aduce, încă o dată, vești bune pentru toți fanii de ficțiune din România: a achiziționat și a început filmările pentru un nou serial! O imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă: GROAPA!

GROAPA este o adaptare cu un scenariu incredibil! Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

Publicat: 29 iun. 2023, 18:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă