EXCLUSIV | Cum comentează Teona Stavarachi, modul în care resimte personajul ei pierderea persoanei iubite în „Groapa”: ”A fost o provocare să rămân pe traseul personajului meu”

Publicat: 23 sept. 2023, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cum comentează Teona Stavarachi, modul în care resimte personajul ei pierderea persoanei iubite în „Groapa”?

Cum comentează Teona Stavarachi, modul în care resimte personajul ei pierderea persoanei iubite în „Groapa”? Iată ce ne-a declarat!

După o dragoste începută pe repede – înainte și dusă la extrem cu o căsătorie după doar câteva zile de la momentul în care s-au cunoscut, personajele principale din noul serial de la PRO TV: Sasha Vlahu și Alma Coman au realizat în cel de-al doilea episod ce înseamnă durerea, neputința și pierderea.

Teona Stavarachi o interpretează pe Alma in „Groapa”: „Relația personajelor noastre evoluează atât de mult în doar două-trei zile”

Pentru că familia e totul, Sasha a trebuit să-și lase în urmă viața pe care și-o crease în ultimii ani. Si să se întoarcă în orașul natal, pentru a-i fi alături mamei lui și fraților, după ce tatăl a intrat în comă. Alma… a rămas singură într-un pat prea mare și aglomerat de amintiri. Însă, ce înseamnă astfel de secvențe pentru un actor?

Ne-a spus, în exclusivitate, chiar Teona Stavarachi, protagonista serialului „Groapa”. ”Relația personajelor noastre evoluează atât de mult în doar două-trei zile. Atât de “incredibil”, încât atunci când el dispare, Alma se supără și se enervează nu doar pe el, ci și pe ea. Normal că nu știe ce se întâmplă de fapt. Sunt două povești care nu se întâlnesc în acel moment.

A fost o provocare pentru mine ca actriță, știind prin ce trece el, să rămân pe traseul personajului meu. Si să-l apăr până la capăt. Si mai ales, să mă lupt alături de Alma între iubire și sentimentul de trădare”.

Teona Stavarachi: „A fost pentru prima oară când am văzut ce se întâmplă în spatele imaginilor, cum se realizează împușcăturile și exploziile”

De parcă nu ar fi fost totul deja dur și greu de explicat, Alma s-a văzut față în față cu pericolul de a fi atacată în propria casă… Totul din cauza persoanei iubite căreia îi este imposibil să-i zică ”NU”.

Finalul episodului doi a adus un atac dur asupra lui Sasha și Alma. Iar Teona Stavarachi ne-a povestit și despre acele clipe.

În schimb, finalul a fost extraordinar de frumos de filmat, a fost pentru prima oară când am văzut ce se întâmplă în spatele imaginilor, cum se realizează împușcăturile și exploziile. E  fascinant și e mult mai multă muncă decât pare. Iar felul în care arată totul, este pur și simplu poezie”, spune aceasta.

Povestea de dragoste cu multe năbădăi dintre Alma și Sasha continuă sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, pe PRO TV, în primul sezon din „Groapa”.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 23 sept. 2023, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă