EXCLUSIV| Selly, vacanță de neuitat, cu iubita, în Dubai! “Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR”

Publicat: 07 Nov. 2020, 10:49 Vedete

Selly, vacanță de neuitat, cu iubita Smaranda, în Dubai! Cei doi au petrecut câteva zile memorabile!

Selly, vacanță de neuitat, cu iubita Smaranda, în Dubai! Artistul și iubita lui au fost nevoiți să facă nici mai mult, nici mai puțin de 3 teste PCR de căciulă pentru această călătorie!

Selly, 3 teste PCR și masca obligatorie

Selly și Smaranda au petrecut 4 zile de neuitat în Dubai, Emirat care de pe 7 iulie și-a redeschis porțile pentru turiști. În timp ce iubita artistului a mai văzut Dubaiul anul trecut când a fost cu părinții ei, cântărețul l-a vizitat acum pentru prima dată. Și a fost de vis, după cum susține! Selly și Smaranda au fost însă nevoiți să facă 3 teste PCR pentru vacanța în Dubai!

Mai exact, ca să ajungă la Dubai, Selly și Smaranda au trecut printr-o primă testare obligatorie în România, asta pentru că nu poți pleca în Emirat dacă nu ai un test PCR negativ valabil 96 de ore înainte de intrarea în Dubai. Iar, începând din data de 27 octombrie, la aterizare urmă să fie din nou testați PCR în Dubai. Și nu s-au oprit aici: pentru a putea să revină în tară, cei doi aveau să mai facă încă un test care tot negativ trebuia să fie pentru a urca la bordul avionului, astfel încât pe 4 noiembrie să poată intra în România. Mai mult, Selly și Smaranda știau că peste tot trebuia să poarte mască.

”Am purtat masca pe stradă – în Dubai e lege să porți masca pe stradă, dar din acest punct de vedere e o țară foarte, foarte strictă. Am fost nevoiți să facem 3 teste PCR. Dar această strictețe se vede în rezultatele în lupta cu Covid. Au numere foarte bune în lupta cu pandemia. Ceea ce este de apreciat într-o perioadă în care peste tot în lume cazurile cresc într-un ritm alarmant”, ne-a spus Selly.

 Ce au făcut Selly și Smaranda în Dubai

Selly și Smaranda au servit mese la cele mai exclusiviste restaurante, dar au vizitat și locuri unice sau… au trăit experiențe unice! Cei doi și-a învins fricile și au trăit una dintre cele mai senzaționale experiențe din Dubai: cea mai lungă tiroliană urbană din lume. Astfel, de la o înălțime de 44 de etaje, cu o viteză de 80 de km. la oră, Selly și Smaranda au “zburat” deasupra Dubai, peste Dubai Marina, în 45 de secunde. Selly a realizat și un vlog cu respectivul moment!

“De departe, cea mai extremă experiență pe care am trăit-o în Dubai a fost cea cu tiroliana. A fost înfricoșător și, în același timp, o experiență unică pe care nu cred că ai unde să o trăiești altundeva în lume. E ceva ce nu am trăit”, a spus artistul.

Cei doi au fost cazați la unul dintre cele mai înalte hoteluri de 5 stele din lume (355 metri, intrat și în Cartea Recordurilor), unde au avut o cameră de lux pe care artistul a și prezentat-o în postările sale pe story.

Burj Khalifa, fântânile de la Dubai Mall, nouă fântână The Palm Fountain (intrată în Cartea Recordurilor pentru cea mai înaltă fântână din lume), Atlantis the Palm și Burj Al Arab, călătoria pe apă cu Yelloow Boats, show-ul unic în lume ”La Perle”, sau Desert Safari s-au numărat printre experiențele pe care Selly și Smaranda le-au trăit în cele 4 zile petrecute în Dubai.

Foto: Instagram Selly/Smaranda

Publicat: 07 Nov. 2020, 10:49 Vedete
Pe aceeași temă