EXCLUSIV | Răzvan Oprea, dezvăluiri din viața de familie. Pe ce se duc banii încasați din serialele de la Pro TV? “Când vine nota, uneori ne mai ustură”

Publicat: 10 iul. 2024, 17:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Răzvan Oprea este angajat la TNB de peste 2 decenii, dar niciodată nu a trăit din banii de la teatru, având mereu colaborări cum sunt și cele două seriale de la Pro TV  – Groapa și Atletico Textila. Aflat în pauză de filmări, actorul și-a programat în această vară o vacanță în Franța, unde se va relaxa alături de soție și de cei doi copii ai săi: Nicole și Eric. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Răzvan Oprea ne-a spus că își dorește să le ofere copiilor experiențe frumoase care se traduc prin călătorii. Spre norocul lui și soția îi împărtășește pasiunea, așa că amândoi investesc cei mai mulți bani în vacanțe.

Răzvan Oprea este tatăl a doi copii și se află la a doua căsătorie. Pe prima soție a cunoscut-o la București, la o reuniune a africanilor din România. Ea este originară din Republica Democratică Congo și s-a stabilită în Capitală. Cei doi au împreună o fetiță, pe Nicole. Au divorțat și au rămas în relații bune, drept dovadă fetița se bucură de prezența ambilor părinți. Pe cea de-a doua soție, Răzvan a cunoscut-o pe scătrile de la TNB și lucrează la o casă de producție de film și televiziune.

Cum e viața cu 2 copii? Cum faci față provocărilor?

Am 2 copii cu 2 femei. Ele se ocupă de copii mai mult decât mine. Mă refer acum la chestiile zilnice, pentru că nu am timp, dar eu cum am puțin timp liber, stau cu ei, petrecem foarte mult timp împreună, aproape tot timpul meu liber.

Răzvan Oprea: „Sunt un tip generos, îmi ador copiii și încerc să le ofer cât pot eu de mult”

Ambii copii locuiesc cu tine?

Nicole locuiește jumătate din timp la mine, jumătate la mama ei, care trăiește tot aici, în București, în Berceni. Deci suntem aproape, noi suntem în Titan, ei în Berceni, vine repede la tati.

Care dintre cei cei doi părinți te răsfață mai mult? Care îți face toate poftele?

Nicole: Cred că tata.

Chiar așa e! Eu sunt un tip generos, îmi ador copiii și încerc să le ofer cât pot eu de mult.

Răzvan Oprea: “Nu am  foarte multe proprietăți, nu sunt un tip strângător, arunc cu banii, dar pe chestii care să-i îmbogățească pe copii și pe mine, evident”

Ce planuri aveți pentru vacanță?

O să plecăm în Franța. Nouă nu ne place la plajă, nici fiică-mii, nici lui Eric, nici soției mele și nici mie. Stăm o zi, probabil, la plajă, în rest ne vom plimba prin multe locuri din Franța. Vreau să plecăm de la Paris, Lyon, Nissa, Cannes, Montpellier și înapoi la Paris, cu 3-4 zile state în Paris, este Disneyland-ul aproape, sunt niște lucruri pe care copiii vor să le vadă.

Nu se poate fără Disneyland. Nicole a mai fost o dată, dar pentru cel mic mergem să-l vedem ca lumea.

Spuneai că niciodată nu ai trăit din salariul din teatru. În ce investești banii?

 În primul rând în experiențe, în vacanțe, în tot felul de lucruri care pot să îți îmbogățească spiritul, pentru că eu cred că rămăi cu asta și cred că asta e cel mai important. Încerc copiilor să le ofer accesul la niște experiențe. Nu am  foarte multe proprietăți, nu sunt un tip strângător, arunc cu banii, dar pe chestii care să-i îmbogățească pe copii și pe mine, evident. Dacă până să mă căsătoresc și până să am copii, aș fi pus bani deoparte și nu m-aș fi plimbat, cred că aveam 2 case!

Cu ce se ocupă cea de-a doua soție lui Răzvan Oprea

Dar soția ce zice? Este de acord cu tine sau este mai temperată din punctul acesta de vedere?

Ea este mai “explodată” din punctul acesta de vedere. Deci vacanțele ea le rezolvă să zic așa, ea face rezervări, ea închiriază mașini, ea se ocupă de asta. Bine, când vine nota, uneori ne mai ustură, dar asta e, trebuie să ne asumăm.

Deci e bine că sunteți pe aceeași lungime de undă și din punctul acesta de vedere.

Da, ea lucrează în finanțe, mă rog, lucrează tot în lumea filmului, dar undeva la contabilitate, la finanțe, dar e o tipă căreia i-a plăcut foarte mult lumea asta. De asta și lucrează în lumea asta și e un om expansiv și foarte explorator așa.

Răzvan Oprea: “Sunt ca o bombă care explodează continuu, așa că am nevoie de oameni calmi pe lângă mine”

Povestea voastră de dragoste a început surprinzător pe scările de la TNB. Crezi în întâlnirile astea karmice?

Da, cred foarte tare că oamenii care împărtășesc pasiuni comune pot să fie pe termen lung mai legați.

Ce te-a atras la ea la prima vedere?

Căldura umană. E o persoană caldă și extrem de calmă și asta e un lucru de care eu am nevoie, pentru că eu sunt ca o bombă care explodează continuu, așa că am nevoie de oameni calmi pe lângă mine.

Foto: Instagram

Publicat: 10 iul. 2024, 17:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×