EXCLUSIV | Andreea Ibacka, dezăluiri după 13 ani de mariaj cu Cabral + Cât de des se ceartă: “S-a dat și el pe brazdă”

Publicat: 08 iul. 2024, 15:15 Autor: Andreea Archip Vedete

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în urmă cu 13 ani și-au întemeiat o familie, care, între timp s-a mărit cu o fetiță Namiko și un băiat, Tiago. La rândul lui, prezentatorul emisiunii “Săriți de pe fix” (Pro TV) mai are o fată, Inoke, din căsătoria anterioară cu Luana. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, actrița a dezvăluit că nu se poate concentra la nimic când îi este foame, că ea deține controlul în bucătărie, dar și că l-a dat pe brazdă pe Cabral care e nevoit să împartă farfuria cu ea, când se află la restaurant și vrea să guste din porția lui.

Andreea Ibacka a recunoscut că nu rezistă la ciocolată și că se transformă atunci când îi e foame. Stările pe care le experimentează când este nemâncată nu sunt ușor de suportat, dar armonia se instalează rapid, întrucât soția lui Cabral e alt om după masă.

Andreea Ibacka și păcatele culinare: “Trebuie să nu cumpăr, adică ăsta e secretul!”

Ai obținut prin sport și alimentație corpul de vară la care visai?

Cred că am avut corpul de vară prin martie-aprilie. Sunt ok și acum, dar am făcut câteva excese în vacanța de vară, care deja a început practic, dar sunt sigură că am nevoie doar de câteva zile de viață sănătoasă.

Ce păcate culinare ai?

Nutella, da, ciocolată, cremă de ciocolată multă. Trebuie să nu cumpăr, adică ăsta e secretul!  Și atunci când îl am în casă e și bine ascuns ca să nu-l găsească ceilalți, dar cineva trebuie să știe unde domiciliază. Așa că eu mă ocup.

Nu ți se întâmplă ca Namiko, de exemplu, să se prindă și să îi schimbe locul borcanului de ciocolată?

Nu. Să știi că nici nu consumă foarte multe dulciuri. Prima oară i-am dat ciocolată la 4 ani. Nu știu dacă e bine, e rău. Fiecare părinte își face regulile lui, dar ea oricum consumă foarte moderat dulciuri concentrate. Poate mai degrabă îi facem o plăcintă de mere, în general, în casă sau înghețată. Acum în sezonul cald înghețată mai ales de fructe, mai puțin zahăr.

Andreea Ibacka: “Când mi-e foame, nu te mai înțelegi cu mine“

Tu gătești mai bine sau Cabral?

Nu,  la capitolul ăsta chiar nu aveam concurs. Adică eu gătesc.

Cum reușești să îți păstrezi silueta și să și gătești?

Bucătarul de obicei se satură gustând. Nu știu, cred că am un stomac mic, pentru că prietenii râd tot timpul de mine că fac foarte urât la foame. Deci eu sunt prietenul ăla care se transformă. Când mi-e foame, nu te mai înțelegi cu mine și îți repet de milioane de ori, sunt nervoasă și nu mă mai pot concentra pe nimic. Ne așezăm la masă, iau vreo trei guri și zic gata. “Pentru asta ai făcut tu atâta scandal?”

Andreea Ibacka: “Era să-mi iau vreo două-trei furculițe în mână!”

Cum a reacționat prima oară Cabral când a descoperit acest aspect despre tine?

Am avut câteva conflicte cu el. Îl știi pe Joey Doesn’t Share Food din Friends? La începuturile noastre ieșeam la masă în oraș și am crezut că e un fel de a spune, că e o glumă, că nu va împărți cu mine. Cum să nu împarți? Adică eu nu vreau să-mi comand ce ți-ai luat tu, vreau doar să gust. Știi cum e: una e să mănânci și una e să guști! Și guști și tot guști și era să-mi iau vreo două-trei furculițe în mână!
Eu am pus la suflet, da, până când mi-a explicat că el fiind fost sportiv de performanță, prin cantonamente, și-a dezvoltat aceste abilități. Și prima regulă de supraviețuire, da, într-un astfel de mediu este să mănânci repede, că dacă nu, rămâi fără. Așa că el da, nu împarte mâncarea, dar acum n-are încotro. După atâția ani s-a dat și el pe brazdă și nu scapă negustat.

Foto: Instagram

Publicat: 08 iul. 2024, 15:15 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×