EXCLUSIV| Mutare-bombă în televiziune! Cristi Brancu negociază cu turcii de la Kanal D. Care sunt pretențiile prezentatorului!

Publicat: 19 Sep. 2020, 10:22 Vedete

Cristi Brancu bate la ușa Kanal D? Surse din trust susțin că acesta este văzut tot mai des pe holurile televiziunii, în ultima perioadă!

Cunoscutul jurnalist a rămas fără emisiunea pe care o prezenta de ani buni la trustul Intact, și, după o pauză în care a stat departe de lumina reflectoarelor, iată că i s-a facut dor de platoul de televiziune, de invitați, de subiecte interesante.

Cristi Brancu vrea emisiune la Kanal D?

De o perioadă, Cristi Brancu a început să frecventeze televiziunea din curtea vecină de unde avea el emisiune, Kanal D. Ce-i drept, acesta a fost invitat în emisiunile trustului. Dar, tot ajuns acolo, isteț cum este, Brancu ar fi deschis o discuție și despre un show pe care și-ar dori să-l prezinte.

Brancu este un jurnalist foarte bun, un om de televizune bun, în plus își respectă toți colegii de breaslă. La Kanal D a fost așteptat cu brațele deschise, desigur el a fost în calitate de invitat în emisiuni. Și-a exprimat dorința de a avea o emisiune de seară, un show, așa cum este obișnuit să facă de ani buni. Chiar a discutat cu oameni cu putere de decizie în Kanal D, cu privire la acest subiect. Doar că, în televiziune, pentru grila de toamnă, nu prea este loc, emisiunile au fost stabilite de cu mult timp înainte. Nu i s-a dat un răspuns pozitiv, dar nici negativ, probabil vor mai urma și alte discuții, alte negocieri. Momentan însă, el nu ar fi în cărți”, susțin surse din trust.

De ce nu mai prezintă “Agenția Vip”?

De patru luni Brancu nu mai prezintă Agenția VIP de la Antena Stars, însă s-a mutat în online, acolo unde rămâne observatorul perfect al showbiz-ului, și unde se apropie de 40.000 de abonați pe canalul său de Youtube. Telespectatorii săi fideli i-au rămas aproape și pe online și îi urmăresc cu sufletul la gură talk show-urile cu invitați celebri.

“Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. Agenția VIP a fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”, declara Cristi Brancu recent pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 19 Sep. 2020, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă