EXCLUSIV | Cristi Brancu, anunț important după 14 ani de căsătorie și 31 de presă: „Le răspund clar: e viața mea!”

Publicat: 25 oct. 2022, 20:10 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Cristi Brancu, 31 de ani de presă! Îndrăgitul prezentator tv prezintă acum emisiunea de succes “Exclusiv VIP”, la Prima TV. Din echipa show-ului fac parte și Oana, soția lui, dar și micuțul Tudor, fiul lor. Astfel că, prezentatorul petrece mai tot timpul alături de familia lui, fie că este la serviciu, fie că este acasă.

Cristi Brancu ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum se simte după 31 de ani de presă, ce relație are cu soția lui, dar și cum Tudor reușește -l surprindă în fiecare zi.

Cristi Brancu, 31 de ani de presă. Prezentatorul tv, mândru de fiul său care este talentat în crearea de povești

De ziua ta, anul acesta, Tudor, fiul tău, te-a făcut să plângi de emoție punând la cale acea surpriza din platoul emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV. De la cine moștenește creativitatea?

Cred are de la cine! De la mami și tati, în egală măsură. Tudor a devenit un creator de conținut online de la vârsta de șase ani, fără -l fi îndemnat nimeni. E foarte talentat în crearea de povești, pe care le pune în scenă și le montează cu o viteză care uimește. Așa cum e el, emoționează cel puțin o dată pe zi.

Ce alte episoade emoționante ne poți povesti, legate de el?

Toate momentele de sărbătoare și nu numai sunt o poveste cu el. E un băiat minunat, care întoarce iubirea pe care o primește. Atât spun: cu ritmul în care lucrez, fiecare trezire dimineața devreme e o încercare. Dar după ce primesc o îmbrățișare și un “te iubesc, tatiîn fața școlii, zbor pentru restul zilei!

Tu și Oana trăiți o minunată poveste de dragoste, ajunsă deja la vârsta la care vă puteți lua buletinul iubirii. Care este cel mai greu moment din relația voastră și cum ați trecut peste el?

Cristi Brancu, 31 de ani de presă și 14 de căsătorie

Așa este! Chiar pe 25 octombrie împlinim 14 ani de căsătorie. Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări, împliniri, dar niciodată nu am avut un moment greu. Ne înțelegem din priviri, ne îmbrățișăm și ne iubim zi de zi, chiar dacă avem păreri diverse. Nu m-am simțit niciodată mai iubit.

Știm că Oana este o femeie puternică, o femeie de afaceri de succes. Tu ești un jurnalist de succes iar ambii sunteți persoane publice apreciate. Dar, acasă cine are ultimul cuvânt?

N-am idee. Nu se pune problema așa. În funcție de situația dată, are ea cea mai bună părere, alteori eu. Uneori, Tudor are ideea perfectă! Privim întotdeauna spre noi și înainte, fără orgolii prostești.

”Exclusiv VIP” este mai mult decât emisiunea de la PRIMA TV. Pentru tine este a doua casă, mai ales că Oana și Tudor fac parte din emisiune, având rubricile lor. Ai vrut ca prin acest plan să petreci cât mai mult timp cu familia? Sau ce anume a stat la baza deciziei?

Am avut un singur plan: Exclusiv VIP trebuie aibă cea mai bună echipă în fața și în spatele camerei! Dacă am norocul am în familie o soție cu carieră frumoasă în TV la Iași și în București, la Antenă și super-experiența în zona de beauty… Dacă băiatul meu are idei haioase și lipici la TV… pot împotrivi eu sorții?

Cristi Brancu: „Sunt mulți oameni care mi-au oferit un imbold în carieră”

Există un om anume, pe care l-ai întâlnit și despre care poți spune că te-a influențat să devii omul care ești azi? (exceptând-o pe soția ta, firește)

Sunt mulți oameni care mi-au oferit un imbold în carieră. Marcel Pușcaș, acum 30 de ani, a recomandat redacției Cuvântul un puști de 18 ani, ca reporter. A fost prima șansă. Acolo l-am întâlnit pe creatorul de presă Radu G. Teposu, de la care am învățat și am ajuns redactor-șef în presa scrisă.

Într-o bună zi, a venit Mihai Gâdea care, împotriva tuturor părerilor contrare, m-a aruncat direct în prime time, live, și acolo am rămas.

Cristi, umblă vorba din bătrâni că bărbații ascund mereu o latură sensibilă. Povestește-ne care este cel mai emoționant gest pe care l-ai făcut în viața ta.

Cristi Brancu: „Am descoperit presa e viața mea, umplând caiete cu texte la 10 ani”

E plină lumea de oameni care postează evlavios când ajută. Eu am simțit trebuie păstrez pentru mine sutele de gesturi de ajutorare făcute absolut dezinteresat. Dar am spun, totuși, două. Când părinții mei au părăsit această lume, am donat toată biblioteca lor – mare cât un hol lung de vilă – centrului medical Complexul Multifuncțional Caraiman, din sectorul 1, pentru zeci de oameni bolnavi care aveau nevoie de evadare.

Și în 2021, împreună cu Tudor, în cadrul campaniei Prima TV Crede în bine, am făcut o vizită cu cadouri copiilor cu autism îngrijiți de Asociația CONIL. Și nu mai întrebați, nu mai spun.

Ești și autor publicat. Te gândești ca, la un moment dat, să renunți la televiziune și să te dedici 100% scriiturii?

Scrisul a fost mereu evadarea, lumea mea secretă. Am descoperit presa e viața mea, umplând caiete cu texte la 10 ani. Când televiziunea mi-a creat o senzație de neîmplinire, am scris cărți. Șase până acum. Despre marii oameni pe care i-am cunoscut, despre meseria mea, dar și un manual perfect pentru a construi o idee memorabilă și a o impune planetei. Ion Cristoiu mi-a spus o dată chiar acest lucru: dacă scrie romane despre această lume mondenă, avea talent pentru un succes major. Dar televiziunea, nevoia nebună de a oferit zilnic emoții și povești, devorează încă!

„Nu am renunțat niciodată la ceea ce am visat!”

30 de ani de presă. Ai avut momente în care ai fost tentat să renunți?

Se împlinesc chiar 31 de ani de la primul articol publicat. Se împlinesc pe 1 noiembrie – și ziua Oanei, ce semn de destin! Am făcut atât de multe în acești ani – scris și vorbit, pe scene, săli de curs și pe YouTube -, încât mai întreabă uneori cineva – “mai poți”? Le răspund clar: e viața mea! Nu am renunțat niciodată la ceea ce am visat! Nu numai mai pot, dar suntem în cursă, în forță, pe turnantă!

Foto: PR Prima TV

Publicat: 25 oct. 2022, 20:10 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă