EXCLUSIV | Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, și-a păstrat numele de familie după căsătorie. Cum a reacționat soțul: „A fost ceva…”

Publicat: 16 nov. 2022, 20:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Pe Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, o vedem la Prima TV, unde prezintă știrile sportive la Focus 14 și Focus 18. Tânăra a studiat ASE-ul, însă și-a dorit să lucreze în televiziune.

Într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Maria dezvăluie detalii despre relația cu tatăl ei pentru care are un mare respect. Tânăra mai spune era băiețoasă de mică. Ea a urmat ASE-ul, însă și-a dorit dintotdeauna facă televiziune.

Cum este relația cu soțul ei sau de ce și-a păstrat numele tatălui la căsătorie, aflați din interviul de mai jos.

Maria Iordănescu: ’’Eram destul de băiețoasă, în copilărie. Îmi plăcea mult să joc fotbal’’

Ai fost singura fată din familie, crescând nu doar alături de 3 frați, ci mai ales alături de un tată dedicat unui sport cunoscut mai mult ca dedicat bărbaților. Ești extrem de feminină. Așa ai fost mereu sau frumoasa Maria a fost și băiețoasă, la un moment dat în copilăria ei?

Fără doar și poate am avut o perioadă în copilărie când eram destul de băiețoasă, să spun așa. Petreceam mult timp cu frații mei și, poate, acesta a fost factorul care a influențat cumva purtarea mea. Îmi plăcea mult să joc fotbal și cred că pentru o fată mă descurcam destul de bine.

Inițial te-ai gândit la o cu totul altă carieră, fiind absolventă de ASE. Ce anume te-a determinat să faci pasul spre televiziune? A fost ceva sau cineva anume?

Am ales să fac ASE -ul pentru că întotdeauna mi-am imaginat că, la un moment dat, voi avea propriul business; știam că această facultate mă va ajuta să-mi îndeplinesc această dorinta. Pe de altă parte, adevărata mea pasiune era pentru televiziune și am încercat să le îmbin în așa fel încât oriunde m-ar duce viața să pot să fac lucrurile pe care mi le doresc.

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu: „Era ca și când aș fi trișat, ca și când nu aș fi jucat fairplay în viață și cred că această caracteristică am moștenit-o de la tata”

Ai susținut mereu că ai luptat mult să demonstrezi valoarea personală și că nu obții ceva doar pentru că ești fiica lui Anghel Iordănescu. Este știut: copiii unor oameni faimoși poartă mereu amprenta celebrității părinților. Ție cât de greu ți-a fost? Crezi ca te-ai desprins definitiv de această amprentă?

Când unul dintre părinți are un portofoliu să îi zic “stufos”, cu multe performanțe, este foarte greu să ieși din aceste con de umbră al numelui… Însă da, mi-a fost dificil și am încercat ca orice realizare a mea să fie pe propriile puteri.

Nu-mi plăcea să primesc ajutor din partea familiei, pentru mine era ca și când aș fi trișat, ca și când nu aș fi jucat fairplay în viață și cred că această caracteristică am moștenit-o de la tata. A fost dificil, dar cu timpul am început să gestionez și să separ numele familiei de reușitele pe plan personal. Nu știu dacă m-am desprins cu totul, mai am multe de demonstrat.

„Motivul pentru care mulți băieți au avut uneori rețineri în a ma aborda…”

Ai fost mereu în tribune la meciurile tatălui tău. Ești o femeie foarte frumoasă. Au îndrăznit fotbaliștii să te curteze sau nu îndrăzneau din cauza lui Anghel Iordănescu?

Nu de puține ori mi s-a spus că am o atitudine inabordabilă și cred că acesta este și motivul pentru care mulți băieți au avut uneori rețineri în a ma aborda. În cazul în care știau și de numele tatălui probabil la acea reținere se mai adaugă ceva în plus.

Este evident că prezența ta la pupitrul știrilor sportive din cadrul Focus 14 si Focus 18 la Prima TV îți vine mănușă. Te-ai vedea fiind realizatorul și al unui alt gen de emisiune? Dacă da, ce ți-ar plăcea în afară de sport?

Așa cum am spus, televiziunea este o pasiune pentru mine, iubesc televiziunea și cred că aș putea să spun “da” oricărei provocări în TV, însă, în momentul de față, să prezint știrile din sport este cel mai aproape de sufletul meu.

Cum te-a cucerit cel care acum îți este soț?

Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană. Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram.

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu: „Am păstrat numele meu de familie”

Ai simțit că el este ”The One” chiar înainte de a fi cerută în căsătorie?

Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment.

Ai spus că ți-ai păstrat numele de familie din respect față de tatăl tău și ca o modalitate de a nu-ți pierde identitatea. Soțul tău a fost de acord fără a încerca măcar să te convingă să preiei și numele său de familie?

Am păstrat numele meu de familie, dar l-am preluat și pe cel al soțului și nu, nu au existat discuții pe această temă. A fost ceva care a venit…firesc.

Iubirea voastră pare una desprinsă din povești. Care este cel mai romantic gest făcut de soțul tău?

Soțul meu mereu mă surprinde frumos, îmi cumpără flori frecvent fără vreo ocazie specială și zilnic îmi face complimente. Însă cele mai frumoase gesturi romantice și momente frumoase le ținem pentru noi ; altfel, cred că și-ar pierde din farmec.

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, amintiri din copilărie

Spune-ne ce amintire ai din copilărie, care încă te face să râzi.

N-aș putea să dau un exemplu acum, dar pot să spun că am avut parte de o copilărie minunată și pentru asta le mulțumesc părinților și, în mod special, fraților. Și spun asta pentru că nu mi-aș fi văzut viața fără frații mei, alături de care am scris numeroase amintiri frumoase.

Andrei era capul răutăților, dar și cel mai amuzant dintre frați și cel care era cel mai adesea tras la răspundere de către părinți pentru că se știa cine greșea de cele mai multe ori, în familie. Însă atunci când am crescut, daca era vorba de ceva mai serios, ne luam apărarea unul altuia în fața părinților.

Dacă ar fi să rezumi în doar 3 cuvinte job-ul tău de la Prima Tv, care ar fi acelea? 

Apartenență, evoluție și încredere.

Foto : PR Prima TV

Publicat: 16 nov. 2022, 20:06 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×