Cum arată soția lui Edi Iordănescu, noul selecționer al echipei naționale, și cum s-a încheiat relația lui cu Delia

Publicat: 22 Jan. 2022, 11:58 General

Edward Iordănescu a avut o săptămână plină, fiind numit recent antrenor al echipei naționale. În tot acest timp, soția lui, Arabella, a rezolvat din treburile de familie. Așa că paparazzi au prins-o în plin avânt la cumpărături!

Arabella îl completează perfect pe Edi Iordănescu. Nu e o „mondenă”, nu-i place să ”apară”. Viața și-o duce alături de omul pe care-l iubește de când și-a intersectat cu el privirea. Și alături de care a clădit o puternică familie. Treburile casei sunt și pe mâna ei. Dovada e clară în imaginile surprinse de paparazzi.

Sesiune de cumpărături a făcut Arabella zilele acestea, la centrul comercial din Băneasa. S-a echipat cât mai sport, și-a luat apoi pe ea o geacă grosuță, iar gluga nu a lăsat-o de izbeliște, a tras-o pe cap.

Așa a coborât din mașină soția viitorului selecționer în parcarea de la Băneasa, apoi a făcut pașii către intrare. A preluat căruțul pe care avea să-l umple rapid. Pentru că-și făcuse de acasă lista de cumpărături. Apă plată, șervete de bucătărie și nu numai. Mai multe imagini pe CANCAN.RO.

Edi Iordănescu a avut o relație cu Delia

Edi Iordănescu și Delia au avut în trecut o poveste de dragoste cu năbădăi. Astfel poate fi sintetizată relația celor două persoane publice, mai ales după apariția în spațiul public al unor filmulețe deocheate.

Despre motivul despărțirii a vorbit chiar Edi Iordănescu, la scurt timp după ce s-au separat.

Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceae ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem”, spunea Iordănescu jr. la scurt timp după despărțirea de Delia.

Ulterior, frumoasa cântăreață i-a făcut în ciudă cu un pictorial sexy în revista High-Life, unde a fost surprinsă în ipostaze fierbinți.

„Poate a vrut să-mi facă în ciuda“, a fost reacția de atunci a lui Edi Iordănescu.

Publicat: 22 Jan. 2022, 11:58 General
Pe aceeași temă