EXCLUSIV| Majda Aboulumosha, “Faimoasa de fier” de la Survivor România, a trecut prin momente cumplite! “Am primit vestea că voi pierde sarcina…”

Publicat: 29 ian. 2021, 08:53 Autor: Dora Bazavan Vedete

Faimoasa Majda Aboulumosha de la “Survivor România” dă dovadă de hotărâre și ambiție, pe fiecare traseu sportiv, fortându-și limitele fizice la maximum, din dorința de a demonstra că este un pion cheie în cadrul echipei sale și de a aduce puncte atât de importante pentru coechipieri.

În reality-show-ul“Survivor România”, momente dramatice s-au desfășurat în momentul accidentării acesteia, la impactul cu roată uriașă pe care cu greu o controla, însă Faimoasa și-a revenit rapid, după intervenția medicului, asigurându-și colegii de echipă că totul este bine, menținându-le astfel un mental puternic în continuarea duelului cu Războinicii.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Majda Aboulumosha a povestit momentele dificile pe care le-a intampint de-a lungul vieții, pierderea bunicii sale, de care era foarte atașată, a îngenunchiat-o de durere.

“Cel mai greu moment a fost când am pierdut-o pe bunica, ea m-a crescut și am fost foarte atașată de ea. Când am pierdut-o, toată lumea își făcea griji pentru mine. Filmam pentru o telenovelă,  a doua zi și nu mă țineam bine pe picioare. Filmam, lesinam și o luam de la început. Mi-am revenit cu greu după pierderea ei. Aveam 19 ani. Am acceptat cu greu pierderea ei”, a spus Faimoasa Majda.

Momentul în care a aflat că este însărcinată a fost cel mai fericit din viața sa, însă perioada sarcinii a fost umbrită de pronosticurile medicilor care nu îi dădeau șanse să o ducă la bun sfârșit. Încercările sorții nu s-au oprit aici, Majda a fost implicată într-un grav accident rutier, însă atât ea, cât și copilul încă nenăscut au fost bine.

„Am primit vestea că voi pierde sarcina. Am trecut prin multe etape până să îmi țin copilul în brațe. După ce am aflat că sunt însărcinată, medicii mi-au spus că prezint risc, apoi m-a mușcat o căpușă, nu am știut că am stat cu ea în picior patru zile. Am luat antibiotic însărcinată fiind. Am avut un accident de mașină când eram în trei luni și jumătate și mașina a fost daună totală. Am ieșit din mașină și marea grijă era  una singură: copilul să fie bine. Când eram în șapte luni mergeam la UNATC să-mi spun monologul, pentru că nu doream ca ai mei colegi să simtă că sunt favorizată, a trebuit să renunț și să stau la pat”, a povestit Majda.

 

 

Publicat: 29 ian. 2021, 08:53 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă