EXCLUSIV. Laura Zapata și Radhu, repetiții în oglindă, în camera de hotel! Ce țineau în mână pe post de microfon VIDEO

Publicat: 16 iul. 2019, 19:21 Autor: Grigoriev Gabriela News 3
EXCLUSIV. Laura Zapata și Radhu, repetiții în oglindă, în camera de hotel! Ce țineau în mână pe post de microfon VIDEO

Laura Zapata și Radhu au facut repetiții în oglindă, în camera de hotel, înainte de emisiune. Cei doi artisti se inteleg de minune si se distreaza in Romania, impreuna.

Laura Zapata și Radhu au fost surprinși în ipostaze geniale în camera de hotel, făcând repetiții în oglindă. Cei doi se pregăteau intens pentru o emisiune tv în care au fost invitați să cânte.

Laura Zapata, numită și „Regina Telenovelelor”, și Radhu colaborează pe plan profesional de câțiva ani, iar de-a lungul timpului, între ei s-a legat și o frumoasă prietenie. Îndrăgita actriță și cântăreață internațională a venit de câteva zile în România pentru a-și prezenta albumul de muzică mexicană – “Cielo Rojo” –  și o carte de poezii.

Laura Zapata și Radhu, repetiții în oglindă

Vedeta are și piese pe care le interpretează cu Radhu, singurul român care cântă cumbia, artist care a făcut furori în Argentina. Zilele trecute, cei doi au fost invitați în platou la “Teo Show” unde au cântat o melodie și au dezvăluit despre planurile pe care le au împreună pe plan profesional.

Adevărați profesioniști, Radhu si Laura s-au pregătit însă temeinic pentru emisiune! Încă de dimineață, cei doi și-au dat întâlnire – în hotelul la care este cazată actriță – pentru a face repetiții.

Ciao.ro vă prezintă imagini geniale cu cei doi în timp ce cântă, în oglindă, și dansează. Dacă Radhu a preferat să mimeze că ține în mână un microfon, îndrăgita vedetă a luat rimelul pe care și-l pregătise pentru machiaj și a “cântat” la el.

Laura Zapata, concerte alături Radhu

Laura Zapata este pentru a treia oară în România, la invitația cântărețului Radhu cu care colaborează de câțiva ani. Vedeta internațională și artistul român, care a făcut furori în Argentina cu piesele sale, vor să prezinte românilor cele mai cunoscute și apreciate melodii mexicane cu mariachi. Cei doi au un parteneriat cultural prin care promovează Mexicul în România și România în Mexic. În perioada pe care o petrece în țară, Laura Zapata vrea să vadă cât mai multe zone ale țării unde își filmează materiale pentru a promova România la televiziunile din Mexic, după cum susține Radhu: “Laura promovează în Mexic nu doar partea muzicală, ci și cea turistică, culturală, gastronomică”.

Mai mult, cei doi artiști au și câteva evenimente private în anumite orașe din țară unde susțin concerte.

Laura Zapata, numită și „Regina Telenovelelor”, a devenit faimoasă în întreaga lume pentru rolurile negative pe care le-a jucat în telenovelele „Maria Mecedes”, „Rosalinda” sau “Esmeralda”. Ea este și sora celebrei Thalia.

 

Publicat: 16 iul. 2019, 19:21 Autor: Grigoriev Gabriela News 3
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă