Exclusiv| Ioana Tufaru Mardare, la biserică cu soțul și fiul! “M-am rugat pentru….”

Publicat: 21 Jul. 2021, 09:30 Vedete

Ioana Tufaru Mardare, la biserică cu soțul Ionuț și fiul Luca. Cei trei au fost să aprindă lumânări și să se roage la o catedrală din Centrul Capitalei.

Paparazi CIAO.RO i-au surprins pe Ioana Tufaru Mardare, împreună cu soțul ei și fiul lor, Luca, la o biserică din Capitală. Cei trei au fost să se roage, să aprindă lumânări, așa cum obișnuiesc să facă cel puțin o dată la două săptămâni, după cum ne-a declarat fiica Andei Călugăreanu.

Ioana Tufaru Mardare, în genunchi la biserică

În față Altarului, Ioana s-a așezat în genunchi să se roagă, ea stând în biserică aproape jumătate de oră. Și micuțul Luca știe să facă semnul crucii și să se roage la “Doamne-Doamne”.

La ieșirea din biserică, cei trei au aprins lumânări, la locul special amenajat.

Contactată telefonic, Ioana Tufaru ne-a declarat că obișnuiește să meargă la biserică destul de des. “Ne-am dus să aprindem o lumânare pentru cei plecați dintre noi, din familia noastră. Ne-am rugat pentru sănătate. Nu mergem foarte des, însă o dată la 2 duminici, suntem la biserică. 

Luca știe de “Doamne-Doamne”, știe că biserica e casa Lui, știe să facă semnul crucii. Aprinde lumânări pentru mamaia Anda, despre care știe că este în Ceruri, la “Doamne-Doamne””, a declarat Ioana Tufaru Mardare pentru CIAO.RO.

Ioana Tufaru, de 4 ori pe an la mormântul mamei

Anda Călugăreanu este înmormântată în Cimitirul Bellu din Capitală. Pe 15 august se împlinesc 29 de ani de când regretata artistă s-a stins. Fiica Andei Călugăreanu se duce la mormânt de patru ori pe an, după cum ne-a declarat recent. Ioana împarte pachete, aprinde lumânări și îi duce flori. „Ca de obicei, în fiecare an de Paște, vin la cimitir la mămica, cu niște pachete, aprind  lumânări, pun niște flori. Eu vin la cimitir de 4 ori pe an: de Paște, de Crăciun, pe 15 august – ziua în care a murit, și 24 octombrie – ziua ei de naștere. Mi-am asumat aceste 4 zile din an, să fie dedicate ei. Ea cum și-a dedicat 14 ani din viață cu mine, 4 zile pe an pot să mi le dedic și eu pentru ea”, ne spunea Tufaru.

 

Publicat: 21 Jul. 2021, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă