Cum a apărut Ioana Tufaru la mormântul mamei ei, la scurt timp după ce s-a zvonit că divorțează

Publicat: 08 May. 2021, 21:24 Vedete

Ioana Călugăreanu Tufaru, la mormântul mamei de Paște! Anda Călugăreanu este înmormântată în Cimitirul Bellu din Capitală. Pe 15 august se împlinesc 29 de ani de când regretata artistă s-a stins.

Fiica Andei Călugăreanu se duce la mormânt de patru ori pe an, după cum ne-a declarat. Ioana împarte pachete, aprinde lumânări și îi duce flori. În a doua zi de Paște, am găsit-o la cimitir, la mormântul mamei, împreună cu nașa băiețelului ei. Ioana a făcut câteva pachete pe care le-a împărțit.

Ioana Tufaru, la mormântul mamei de Paște. Ce pachete a împărțit?

Reporter: In a doua zi de Paște, la cimitir…

Ioana Călugăreanu Tufaru: Ca de obicei, în fiecare an de Paște, vin la cimitir la mămica, cu niște pachete, aprind  lumânări, pun niște flori. Eu vin la cimitir de 4 ori pe an: de Paște, de Crăciun, pe 15 august – ziua în care a murit, și 24 octombrie – ziua ei de naștere. Mi-am asumat aceste 4 zile din an, să fie dedicate ei. Ea cum și-a dedicat 14 ani din viață cu mine, 4 zile pe an pot să mi le dedic și eu pentru ea.

Reporter: Ce ai pus în pachete astăzi?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Ce pun de obicei, după buget, Coane Fănică, cum se spune, o chiflă, o cutie de suc, un pate de ficat, triunghiulețe de brânză și o napolitană. Am făcut și eu după buget, 4 pachete și împart la oameni în cimitir. Apoi o să merg și la tata la mormânt.

Reporter: O mai visezi?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Să știi că de foarte mult timp n-am mai visat-o. Înainte o visam, dar de ceva vreme, de câțiva ani, n-am mai visat-o. Nu știu de ce, nu pot să-mi explic.

Ioana Tufaru a aprins lumânări la mormântul mamei

De câte ori o visam îmi cerea câte ceva, ba că îi e foame și vrea să mănânce câte ceva. Odată am visat-o, mi-a cerut ciorbă. Nu-ți spun că m-am apucat să fac ciorbă și am împărțit la vecini în bloc. Le-am zis, am visat-o pe mama, nu mă refuzați, asta este. Odată mi-a spus că îi este frig și mi-a cerut o pătură să se învelească. Și, tot așa, m-am dus și am cumpărat o pătură și am dat-o de pomană. Întotdeauna când am visat-o îmi cerea ceva. Odată mi-a cerut țigări, am zis țigări n-am cum să dau de pomană, că știm bine că nu se dă așa ceva, și atunci mi-am cumpărat eu mai mute țigări ca să fumez că a cerut mama. A fost o glumă (râde – n.r.).

Reporter: Luca a fost la mormânt? Azi nu l-ai luat cu tine.

Ioana Călugăreanu Tufaru: A fost de câteva ori la mormânt. Nu l-am adus azi. El e la o vârstă la care vrea numai joacă dacă s-ar putea, are o energie debordantă, e argint viu, nu stă locului o secundă. Nu mă puteam concentra la ce aveam de făcut aici, la cimitir, și am preferat să stea acasă cu tati.

Reporter: Ce știe Luca despre mama ta?

Ioana Călugăreanu Tufaru: Știe că mama Anda e sus la Doamne – Doamne, că a murit că a fost bolnavă, arată spre Cer și spune “Mamaia Anda e sus în Cer”. De ce a murit mamaia Anda mă întreabă mereu. Îi spun că a fost bolnavă, îi spun adevărul. Câteodată mă întreba “și doctorul, la spital, n-a putut să-i facă nimic?”. Îi spun “Nu, mami, că s-a dus prea târziu”. Nu mint copilul că nu are sens. Mai ascultă pe Youtube muzica ei. Problema este că nu știu ce o să-i spun despre bunicul său. Aia e mai rău. Că… cu bunica am rezolvat-o. La tata nu l-am dus, e peste mână, e dincolo de capelă. Și îl aduc, în general, cam rar la cimitir. Încerc să evit.

Sursa foto: Ciao.ro / Arhiva Ciao.ro

Publicat: 08 May. 2021, 21:24 Vedete
Pe aceeași temă