EXCLUSIV| Ioana Tufaru și-a sărbătorit băiețelul în vârstă de 5 ani! Luca a avut o petrecere pe cinste

Publicat: 10 Oct. 2020, 09:31 Vedete

Ioana Tufaru și-a sărbătorit băiețelul, joi, la o terasă din Capitală! Micuțul Luca a împlinit 5 ani, iar părinții, Ioana Călugăreanu și soțul ei, Ionuț, i-au făcut o mică petrecere la care au invitat câțiva prieteni de joacă ai fiului lor.

Ioana Tufaru, petrecere pentru fiul ei, Luca

Astfel, la o terasă din Centrul Capitalei, joi, micuțul Luca a fost sărbătorit de părinți, nașă și câțiva prieteni de-ai lui, iar reporterii CIAO.ro vă prezintă imagini exclusive! Luca a primit multe cadouri, de la haine până la jucarii, iar tortul a fost fix pe placul lui!

“La ziua lui Luca a fost super! A avut prietenii lui, copilași cu care s-a jucat! Sigur că alături ne-a fost nașa și câțiva alți prieteni apropiați. Cel mai mult mi-aș fi dorit să fie și mama (regretata Anda Călugăreanu) cu noi, acum când Luca a împlinit 5 ani!

Luca a împlinit 5 ani

A primit multe cadouri, în mare parte hăinuțe, dar și jucării de care a fost foarte încântat!”, a declarat Ioana Tufaru pentru CIAO.ro.

Desigur, Ioana și-a luat măsuri de precauție de teama virusului Covid. Încă de când a ales localul, aceasta s-a interesat ca toate regulile să fie respectate, de la distanță până la dezinfectant.

Ioana Tufaru, cu dezinfectant și șervețele umede antibacteriene în geantă, la petrecere

Dar chiar și așa, fiica Andei Călugăreanu a plecat de acasă pregătită cu de toate: “Ca să evităm problemele, și să fiu eu liniștită, am plecat de acasă aprovizionați cu dezinfectant și șervețele umede antibacteriene! Dar chiar și cu respectarea distanței, tot a fost frumos și ne-am simțit bine, a avut un tort foarte frumos și foarte bun, care a dispărut în câteva minute!”, ne-a mai spus Ioana Tufaru.

Foto: Arhivă personală

 

Publicat: 10 Oct. 2020, 09:31 Vedete
Pe aceeași temă