EXCLUSIV| Gabriela Spanic, în DOLIU! Românul Radhu: “Mama ei s-a stins. Știu că s-a chinuit mult cu ea. Gabriela este un om extraordinar, mă ajută cu tot ce am nevoie”

Publicat: 21 Oct. 2020, 08:35 Vedete

Gabriela Spanic, în doliu! Mama ei s-a stins la vârstă de 67 de ani, după o luptă cumplită cu o boală nemiloasă. Presa din străinătate titrează că femeia ar fi petrecut mult timp prin spitale după ce ar fi fost diagnosticată cu cancer, iar Gabriela Spanic ar fi făcut tot ce i-a stat în putință ca să-i prelugească viața.

Radhu: „Gabriela Spanic s-a chinuit mult cu mama ei”

Radhu, artistul român care și-a petrecut mult timp în Mexic și Argentina, unde face muzică și lucrează cu nume celebre, se numără și el printre prietenii Gabrielei Spanic, după cum ne-a declarat în interviul pe care ni l-a acordat recent. Cântărețul a aflat de tragedia prin care trece Gabriela Spanic de la o altă prietenă comună.

 “Am aflat de la Ana Patricia Rojo, o mare actriță de telenovele mexicane, despre situația Gabrielei Spanic, pe care voiam să o aduc în România! Știu că s-a chinuit mult cu mama ei în luptă cu această boală necruțătoare! Este o prietenă bună și ținem legătura pe instagram! Gabriela este un om extraodinar. Mereu mă susține și mă ajută cu tot ce am nevoie în Mexic! Anul asta nu ne-am putut vedea și ținem legătura pe rețelele de socializare”, a declarat Radhu pentru CIAO.RO!

 Ce spune Radhu despre Gabriela Spanic

“Iubeam Mexicul, voiam să fac și telenovele, însă am ales să merg în Argentina unde aveam să fac cumbia cu cei mai buni muzicieni din America Latină, cu care lucrează legendara Gloria Estefan, Celia Cruz, Luis Miguel, dar și proaspătul Luis Fonsi, foarte iubit și în România!

Vedetele care m-au ajutat în carieră sunt cele din America latină! Sora superstarului Thalia, Laura Zapata,  actrița de Hollywood  și de telenovele Patricia Reyes  Spindola, grupul Rafaga, actori din cunoscute telenovele latino-americane.

Prietenie am păstrat cu Laura Zapata, cu Gabriela Spanic, dar și cu celebra Daniela la Cantante din Argentina!”, a spus Radhu.

Radhu a adus-o pe celebra Laura Zapata în România de câteva ori, artistă cu care colaborează pe plan profesional, și se pregătea să o aducă și pe Gabriela Spanic.

Publicat: 21 Oct. 2020, 08:35 Vedete
Pe aceeași temă