EXCLUSIV| Gabriela Cristea, casă ca în filme de Crăciun! Ce pune vedeta pe masa de sărbători și cum se întreține așa frumoasă!

Publicat: 27 Dec. 2020, 19:47 Vedete

Are o familie frumoasă de care se ocupă exclusiv ea, având un ajutor de nădejde, pe soțul ei, Tavi Clonda. Cum și-a împodobit casa ca în povești, cu bani puțini, și cum s-a pregătit pentru Crăciun, ce își dorește în 2021, Gabriela Cristea a povestit exclusiv pentru Ciao.ro!

Ați împodobit casa, arată că în filme!

În mod normal, împodobirea casei ne-ar fi costat mult, chiar foarte mult,  pentru că am mai vrut să mai cumpărăm în plus niște instalații de decorat și am văzut că s-au scumpit foarte mult, noi am apucat să le cumpărăm chiar în perioada de Black Friday și practic le-am luat la mai puțin de jumătate din preț, ulterior chiar stocul a fost epuizat și noi apucasem deja să le comandăm. Între timp ele s-au scumpit foarte mult și acum ca să împodobești o casă ca a noastră te costă undeva este 500-600 de euro, vorbesc aici doar de instalații nu și de mâna de lucru, probabil că aproape de 1000 de euro ar putea să coste împodobirea unei case ca a noastră. Noi avem beculețe desfășurate pe 150 de metri, puse de jur împrejurul casei, am plătit cam mai puțin de jumătate din suma asta.

Cum face bani o vedetă pe timp de pandemie? Ți-a fost greu în perioada asta sau ai reușit să te descurci?

În timp de pandemie, dacă stai acasă și aștepți să treacă pandemia, o să treacă viața pe lângă tine, așa că mai toți oamenii din media și artiștii s-au reprofilat, lucrează foarte mult în social media, lucru pe care l-am făcut și eu și am devenit extrem de activă, mi-am  crescut conturile de social media foarte mult, între timp am semnat multe contracte de publicitate și sunt convinsă că voi face asta și în continuare pentru că  până la urmă trebuie să ne folosim de munca pe care am depus-o până acum și să încercăm să ne reprofilăm. Nu este  niciun fel de rușine să faci niște recomandări, pentru că niciodată nu am promovat un produs fără să îl încerc sau fără să îmi placă după ce l-am folosit. Cam asta fac. Pe lângă asta, mă ocup și de acțiuni de caritate sau măcar încerc în limita timpului disponibil.

Practic nu stau degeaba, pentru că am full job de dimineață până seara, mă ocup de casă, de copii, de soț și pe lângă asta și muncesc. Oamenii care își închipuie că doar stau acasă și mă uit pe pereți, cred că nu știu despre ce e vorba în viață pentru că nu poți să aștepți să îți vina așa de nicăieri.

Cum ești în luna decembrie în pragul sărbătorilor?

Noi am început pregătirile pentru sărbători de la sfârșitul lunii noiembrie pentru că am încercat să ne facem viața cât mai frumoasă și cât mai plăcută. Ne-am preocupat mult de decorarea casei și de crearea unui ambient care să nu ne facă să simțim atât de mult faptul că nu ne putem vedea cu prietenii, că nu putem ieși în oraș,  că nu putem merge la cumpărături pentru cadourile de Crăciun și probabil că toate le vom comanda online. Am încercat să compensăm aceste lucruri și am și reușit. Anul ăsta e un an special, pentru că, în sfârșit Victoria știe de Moș Crăciun, știe de brăduleț și așa mai departe. Mi-aș fi dorit să  îl aduc pe Moș Crăciun acasă, dar, din păcate, ținând cont de situația în care ne aflăm, am sărit peste acest obicei pe care îl vom implementa de la anul.

Ce bunătăți gătești de Crăciun?    

De Crăciun voi face mâncărurile tradiționale, adică sarmale, friptură, cârnați și murături, cozonac, evident, pentru că eu sunt mare amatoare de cozonac dar mănânc de obicei de Paște și de Crăciun și probabil că o să mai fac o altă prăjitură. În rest ne vom păstra celelalte tipuri de bucate tradiționale pentru masa de Revelion.

Tavi, soțul tău, la ce poftește de Crăciun?

Tavi poftește la orice, mă lasă pe mine să aleg. El poftește  la sarmale și mi-a zis de ceva timp că i-e pofta de sarmale, dar i-am zis să mai astepte și își dorește foarte mult salată de boeuf pentru Revelion. Eu nu fac și de Crăciun și de Revelion salată de boeuf, pentru că vreau să simt că mănanc atunci, o singură dată, dar bine.

Care este secretul frumuseții tale?

Cred că nu există un secret care să poată fi aplicat tuturor. Cred că frumusețea stă mai ales în starea de spirit pe care o ai și în fericirea de fiecare zi! Nu cred că pot să dau o rețetă, nu am așa ceva. Astăzi cred că pot să mă bucur de ceva, ce mâine m-ar putea întrista, fără doar și poate! Important este să îți găsești în tine resurse pentru fiecare zi și să găsești un motiv pentru a zâmbi în fiecare zi!

Dacă ar fi să iți iei un model de la noi sau de afară cum ai vrea să arați la 50 de ani?

O! Mă amuză întrebarea asta pentru că de ceva vreme o admir foarte tare pe Jennifer Lopez. Și mi se pare că a înflorit după 40-45 de ani. Aș putea spune că mă uit cu admirație la ea. Nu știu dacă am să îi urmez modelul dar am cu siguranță de unde să mă inspir.

Ce rezoluții ai pentru anul 2021 și ce îți dorești în noul an? Ce ai vrea să recuperezi din 2020 în 2021?

Nu cred că e ceva de recuperat din 2020. Cred, mai degrabă, că ar trebui să luăm lucrurile pas cu pas, să ne concentrăm pe ceea ce avem și să ne dăm seama că indiferent dacă e mult sau  puțin ceea ce avem e al nostru și să ne bucurăm de ceea ce e al nostru. Pentru 2021 nu îmi doresc decât sănătate pentru mine și familia mea și să ne bucurăm din plin unii de ceilalți.

 

 

Publicat: 27 Dec. 2020, 19:47 Vedete
Pe aceeași temă