EXCLUSIV| Detalii din culisele „Românii au talent”, înainte de a doua semifinală: ”Tot ceea ce am pregătit are o poveste și este spectaculos”

Publicat: 20 mai 2022, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Cel mai iubit show de divertisment difuzat de Pro TV, ”Românii au talent” a ajuns vinerea trecută la etapa galelor live. Vinerea aceasta, 20 mai, are loc cea de-a doua semifinală a show-ului!

Cei mai votați 5 concurenți se califică în finala de pe 27 mai. Aceștia se vor alătura celor 5 votați săptămâna trecută. Ulterior, celor 10 finaliști li se adaugă al 11-lea concurent – un wild card ales de juriu (orice concurent necalificat din ambele semifinale).

CIAO.RO a obținut reacții în exclusivitate de la cei 12 concurenți de la ”Românii au talent” care luptă și în a doua semifinală! 

Cum v-ați pregătit pentru această etapă a competiției?

Anamaria Buțurcă: ”Pentru următoarea etapă, aceasta care a și venit, am încercat să am cât mai multă grijă de vocea mea, am renunțat la foarte multe lucruri comestibile, spre exemplu înghețata, sucurile acidulate, ciocolata cu alune, alunele, migdalele și altele”

Ana Maria Mircea: ”Am repetat foarte mult acest moment. Este surpriză, dar pot spune că este din repertoriul Vetei Biriș”.

Aurel Niamțu: ”Am muncit mult la această piesă ca să îi dau căldura mea. De această dată, voi interpreta o piesă de dragoste”.

”Tot ceea ce am pregătit are o poveste și este spectaculos”

Bianca Ciocîrlan : ”Am exersat foarte mult la mine în casă și am încercat să mă gândesc la noi mișcări, am început să construiesc o nouă coregrafie pe o anumită melodie”.

Bianca Mihalcea: ”M-am apucat de repetiții de când m-am întors de la București, din octombrie. Mi-am căutat o sală în care să pot repeta pentru că eu repetam acasă. Am găsit o sală și am început să îmi perfecționez tehnica. După care, am căutat melodii, idei de moment și cumva am ajuns la un punct comun până acum”.

Darius Mabda: ”Pentru această semifinală, am pregătit un moment special. Tot ceea ce am pregătit are o poveste și este spectaculos”.

Duo Gemini: ”Etapa asta a pregătirii a fost destul de ciudată pentru că am nimerit în Franța în timpul războiului. Chiar dacă am nimerit acolo, a fost ușor pentru că oamenii ne-au oferit o sală în care să ne antrenăm. Însă, ce a fost cel mai greu a fost să începem să facem asta. Am fost destul de dărâmate, în depresie și a fost foarte greu să facem primul pas”.

Emanuel Ion: ”M-am pregătit foarte intens, foarte puternic și cu multe, multe emoții. Mai mult am lucrat noaptea când intram în studio și acolo compuneam piesa pe care o voi cânta”.

”Muncesc la etapa aceasta de dinainte să mă înscriu la concurs”

Eva Nicolescu: ”În ultimele două luni am stat la studio și am încercat să facem cea mai bună versiune a piesei. Am încercat multe chestii cu vocea, inflexiuni, linie melodică, versuri, am încercat să diversificăm versurile, să facem și rap, să introducem ceva muzică electronică sau clasică, poate facem baladă. Asta este cea mai bună versiune a piesei mele și chiar sper să reușesc să ajung cu ea în finală”.

Mihail Kovali: ”Este un număr care are un rost, are sens, este o idee globală. Numărul este despre libertate și o să aibă un efect foarte interesant. Ca de obicei, îmi propun să-i implic și pe jurați, dar veți vedea despre ce va fi vorba”.

Raluca Răducanu: ”Muncesc la etapa aceasta de dinainte să mă înscriu la concurs. Muncesc la toate etapele pentru că odată cu timpul și cu experiența, înveți cu ce se mănâncă și am zis să vin pregătită, să nu mă trezesc pe ultima sută de metri, să pun totul cap la cap”.

X-Treme Brothers: ”Unul dintre elementele pe care le vom face este nou, la care lucrăm de aproximativ șase luni. Pentru fiecare element nou pe care îl facem trebuie să lucrăm minim șase luni, să putem să îl expunem. Suntem mulțumiți de cum iese, dar avem emoții fiindcă este un element nou”.

Publicat: 20 mai 2022, 20:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă