EXCLUSIV | De ce consideră primii 12 semifinaliști Românii au talent că merită să fie votați de către cei de acasă, vinerea aceasta?

Publicat: 17 mai 2024, 11:01 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

După un sezon fenomen, în care, în etapa preselecțiilor, s-au acordat cele mai multe DA-uri din aceste 14 sezoane, show-ul Românii au talent trece în faza semifinalelor.

De această dată, votul le va aparține strict celor de acasă, care abia așteaptă să fie impresionați de talentele văzute pe scenă.

Înainte de seara semifinalei, am discutat cu fiecare calificat în această etapă și am aflat, în exclusivitate, de ce cred că merită să fie votați de telespectatori și trimiși în marea finală!

Senayet – Aș vrea să mă voteze deoarece m-am antrenat foarte mult pentru a fi aici, pe scena Românii au talent. Așa că mi-ar plăcea tare ca cei de acasă să fie aproape de mine.

Aniela – Pentru că le aduc celor de acasă un moment de stand-up care îi va face să zâmbească și mi-ar plăcea să am ocazia să revin și-n marea finală, să pot continua. Sper să-i încânte ceea ce le-am pregătit și să-mi fie aproape.

De ce consideră primii 12 semifinaliști Românii au talent că merită să fie votați de către cei de acasă, vinerea aceasta?

Emanuel – La vârsta de 14 ani am făcut un compromis cu adolescența mea, nu am trecut prin etapele normale. Și vreau ca oamenii să decidă dacă sunt un bun artist prin ceea ce voi face. Am acumulat peste 70.000 de ore de experiență. Un om care lucrează foarte mult poate fi mai bun decât unul doar talentat. Este important să le îmbini. Vreau să-mi ajut mama care suferă de schizofrenie, să o scot din greutatea prin care trece. Îmi doresc să o scot din acest „iad” pe care-l trăiește, să-mi ajut frații și să-mi închiriez un atelier. Este visul meu, să-mi cumpăr orice material pe care l-am visat și pe care nu mi l-am permis niciodată. Să trec la următorul nivel.

Lae – În ceea ce privește avansarea în următoarea etapă, nu cred că există concurent care să nu-și dorească să fie acolo. Când ajungi mai departe te consideri împlinit, un învingător. Ai investit în asta și nu există concurent care să nu viseze la finală. Este rezultatul care te conturează, te reprezintă.

Karlos – Eu cred că oamenii ar trebui să mă voteze pe mine, și îmi doresc să o facă, pentru a încuraja și alți copii care se uită la aceste etape să facă ceea ce fac eu.

Calisthenics – Considerăm că apariția noastră și în semifinală este o expunere bună a acestui sport, dar și a sportului, în general. Și că vom inspira mai mulți oameni. Ne dorim să ajungem în finală pentru a fi luate în serios cauzele pe care ni le-am propus.

VAN – Cred că trebuie să mă calific în finală petru că ăsta este visul meu cel mai mare și o emisiune de un astfel de calibru înseamnă imens pentru mine. Sunt lucruri care se întâmplă doar o dată sau de două ori în viață – atât de importante. Mi-am promis că voi merge până în pânzele albe, de când m-am apucat de muzică, mi-am jurat că nu mă voi opri niciodată și oriunde este loc de muzică, voi fi și eu acolo. Vreau să arăt lumii de ce sunt în stare, de creativitatea pe care o pun în piese, de iubirea cu care fac acest lucru.

Maria Clara – Merit să mă voteze publicul deoarece muncesc enorm și încerc să transmit o emoție foarte puternică – iar asta pot să le promit: că vor vedea un copil care le va transmite cea mai frumoasă emoție.

Eduard – Vreau cumva să cresc în acest domeniu și cred că experiența acestui concurs este o cărămidă în plus la visul meu. Una destul de mare și, pentru asta, am nevoie de susținerea celor de acasă.

Mia – Merit să fiu votată pentru că muncesc în fiecare zi pentru a fi tot mai bună. Acest rezultat și faptul că am ajuns în semifinală deja este ceva important pentru mine. Acest show a fost visul meu din copilărie.

Erica – Mi-aș dori ca cei de acasă să mă voteze pentru că dansez bine, pentru că am muncit mult pentru visul și talentul meu.

Violeta – Ar fi o încununare pentru toată munca și toate obstacolele, pentru toate momentele când poate am vrut să cedez. Ar fi o împlinire pentru că trebuie să vină fetița pe lume.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 17 mai 2024, 11:01 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×