EXCLUSIV | Cum se simte Adda acum și de ce anume îi este frică în permanență. „Da, am o groază. Am făcut terapie și…”

Publicat: 29 apr. 2023, 16:01 Autor: Dora Bazavan Vedete

Adda se bucură din plin de ce trăiește acum. Cântăreața s-a mutat în casă nouă, proiectele „curg”, iar viața ei este frumoasă. Îi place ceea ce face acum la „Te cunosc de undeva”, unde îl are partener pe Radu Bucălae, și unde experimentează, pe lângă roata pe care nu a putut s-o facă din prima și care i-a dat bătăi de cap, multe personaje care îi merg la suflet. Pe lângă asta, are un soț de milioane, pe Cătălin Rizea, despre care ne-a mărturisit că îi face toate poftele.

Adda, ai reușit să faci roata la „Te cunosc de undeva”. Intâmpinasei niște dificultăți?

O să vezi la emisiune.

Care momente au fost cele mai grele la filmări?

Nu pot să zic personajul, dar primul a fost foarte greu, am început prima gală cu un moment de finală, care m-a distrus.

Faci față programului încărcat? Filmați foarte mult.

Dacă nu îmi permitea sănătatea să mă implic în proiect nu o făceam, dar starea mea de sănătate e ok, obosesc, dar știu să mă menajez atunci când este cald.

Cum se simte Adda acum și de ce anume îi este frică în permanență

Nu ai mai avut probleme foarte grave de sănătate?

Nu, tratamentul își face efectul.

Parcă ai fost la camera de oxigen de la Constanța?

Da și o să urmeze să mai fac această terapie, e o terapie pe care o recomand și oamenilor sănătoși, poți să o faci de mai multe ori pe an, la mine nu a fost nevoie de foarte multe ședințe, le-am făcut dar la nevoie, când era situația mai critică.

Ai găsit o căpușă în pat, ai făcut o postare la un moment dat. Te temi încă de ele?

Da, am o groază, e o frică permanentă, pentru că ele sunt purtătoare de viruși mortali.

Cu cine faci echipă la „Te cunosc de undeva”? Cum vă înțelegeți?

Cu Bucălae, ne înțelegem foarte bine, este frumos că nu ne-am cunoscut înainte de a începe filmările, e un om foarte bun, și el și soția lui.

Ești norocoasă că acasă gătește Cătălin?

Da, eu fac curățenia, el este bucătarul cel mai bun, gătesc și eu dar comparația cu el nu există, la el este talent, gătește foarte bine și îmi face toate poftele.

„Da, am o groază. Am făcut terapie și…”

Cum este băiatul vostru, e pasionat de muzică?

Este pasionat de foarte multe, face fotbal, înot, acum i-am luat și chitară, a făcut cursuri și de chitară, vrea la engleză și la robotică, dar mă gândesc că nu aș vrea să îl suprasolicit pentru că are 6 ani.

Ai urmărit America Express, ți s-a făcut dor? Te-ai mai duce la un astfel de reality show?

Într-un fel m-aș mai duce, dar nu aș mai pleca de lângă copilul meu, pentru că am întipărită în minte privirea lui la 3 ani când am plecat în Asia, am simțit că i s-a rupt inima cumva.

I-ai mai face un frățior, o surioară?

Evident că îmi doresc o fetiță, brunetă, cu ochii verzi, dar mă axez acum pe sănătate și când va vrea Universul să vină, va veni.

Pregătești piese noi?

Da, tocmai am lansat o piesă nouă.

Publicat: 29 apr. 2023, 16:01 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×