Adda, bătută de iubit pe stradă: „M-a dat cu capul de beton. Mi-a dislocat maxilarul”

Publicat: 16 nov. 2022, 11:22 Autor: Camelia Vedete

Adda, bătută de iubit pe stradă. Adda a dezvăluit că a fost abuzată atât fizic, cât și psihic, de fostul partener. În cadrul cărții sale, cântăreața a povestit la ce orori a supus-o bărbatul al cărui nume nu a vrut să-l divulge. Fosta concurentă de la „Asia Express” a avut nevoie de ani pentru a-și aduna cuvintele. 

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută ca Adda, și-a lansat recent prima carte, numită „Cele trei ADDA”. Scrierea însumează povești din viața artistei, fericite, dar și tragice, cum este cea a fostului iubit. Un bărbat extrem de violent, „posedat”, care a terorizat-o pe tot parcursul relației.

Adda, bătută de iubit pe stradă

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea ”, a mărturisit Adda.

Adda, dezvăluiri cutremurătoare despre iubitul abuziv: „ Am mâncat câteva zile printr-un pai”

Cu greu, fosta concurentă de la „Asia Express” a mărturisit că a fost dată cu capul de beton de fostul iubit chiar lângă un club. Bătaia a fosta atât de cruntă, încât bărbatul i-a dislocat maxilarul. Ca urmare, artista a fost nevoită să mănânce cu paiul, neavând altă variantă.

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.  Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, a adăugat Adda în cartea „Cele trei Adda” potrivit libertatea.ro.

Adda, din nou răpusă de boală

Adda a trecut prin momente foarte grele în ultimii ani! S-a tratat pentru o boală, însă, după mai multe investigații a aflat că suferea de altă afecțiune.

Adda este pe tratament, în prezent. Iar pentru a doua oară în 12 ani, artista spune că are febră! Pentru ea este un lucru bun, pentru că tratamentul dă rezultate. Deși este răpusă la pat, are un motiv de bucurie. Sistemul ei imunitar și-a dat un restart, după cum spune chiar ea.

„Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda se retrage din viața publică după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă!

După un an și jumătate în care a slăbit și s-a transformat, Adda a aflat care este, de fapt, adevărata boală care o macină! Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, o boală transmisă de țânțari și căpușe. Asta după ce medicii care au tratat-o până acum i-au pus un diagnostic greșit.

Lucrurile sunt acum clare pentru artista de 29 de ani, care a decis să se retragă o perioadă din spațiul public. Apariții TV, evenimente și tot ce ține de acest aspect. Și asta pentru a da prioritate tratamentului pe care urmează să îl facă.

Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella. Transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Citește continuarea aici.

Publicat: 16 nov. 2022, 11:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×