Cum arată acum Adda, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune rară. Artista a slăbit extrem de mult datorită unei diete pe care o ține pentru a ameliora simptomele bolii

Publicat: 16 iul. 2021, 19:17 Autor: Maria Apostol Vedete

Adda a primit numeroase critici în ultima perioadă, din cauza numărului mare de kilograme pe care le-a dat jos. Nu mulți știu, însă, faptul că artista a fost diagnosticată cu o boală de piele, numită dermografism, fiind nevoită să urmeze acum un regim special. Cele mai recente imagini cu ea, realizate de paparazzi CIAO.RO, o arată extrem de sexy, pesemne că cele câteva kilograme în minus îi ”vin” totuși perfect. 

Îmbrăcată cu o rochie cu umerii goi și o crăpătură adâncă pe picior, Adda ne arată că deși se luptă cu o afecțiune rară a pielii, care nu-i dă pace de câțiva ani, nu se dezice de apariții sexy! Cântăreața s-a îmbrăcat astfel pentru o întâlnire de afaceri unde a fost însoțită de Cătălin Rizea, soțul ei. Cei doi s-au deplasat la locul întâlnirii cu un autoturism de lux, pesemne că s-au orientat bine și au făcut niște investiții profitabile în ultima perioadă.

Revenind la Adda, primul lucru pe care l-am observat atunci când a coborât din mașina de lux, pe lângă ținuta sexy, a fost o îngrijorare care lesene se putea citi pe chipul ei.

Cert este că viața ei s-a schimbat radical în ultima perioadă din cauza bolii de care suferă, numită dermografism.

Adda a spus că ține un regim recomandat de un medic nutriționist, dar unii dintre fanii ei nu văd cu ochi buni noua dietă a artistei.

Oamenii critică orice. Deja m-am învățat și uneori chiar mă amuz la anumite comentarii. Pe unele nu le mai bag în seamă. Cei care sar calul, primesc block direct. Nu le mai dau nicio importanță.(…) Meniul meu trebuie să conțină mâncare proaspătă, fără histamină. Mă asigur să îndeplinească toți nutrienții, vitaminele, proteinele, grăsimile de care are nevoie corpul nostru în fiecare zi. Este mâncare potrivită pentru mine și care mă ajută să mă simt bine”, a mărturisit Adda pentru o emisiune TV.

Potrivit unor studii medicale,dDermografismul apare la circa 5% din populație. Poate fi prezent încă din primii ani de viață sau oricând altcândva, fie în contextul unei infecții sau post-medicamentos. Apare local roșeață, mâncărime și posibil niște proeminențe numite papule.

Publicat: 16 iul. 2021, 19:17 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă