Adda, din nou răpusă de boală. Ce spun medicii despre starea artistei: „Mă simt ca naiba, jur!”

Publicat: 29 sept. 2022, 15:37 Autor: Camelia Vedete

Adda, din nou răpusă de boală. Adda a trecut prin momente foarte grele în ultimii ani! S-a tratat pentru o boală, însă, după mai multe investigații a aflat că suferea de altă afecțiune.

Adda este pe tratament, în prezent. Iar pentru a doua oară în 12 ani, artista spune că are febră! Pentru ea este un lucru bun, pentru că tratamentul dă rezultate. Deși este răpusă la pat, are un motiv de bucurie. Sistemul ei imunitar și-a dat un restart, după cum spune chiar ea.

Adda, din nou răpusă de boală

„Am febră mare, natural. Nu am Covid. E o răceală. Ideea e că din cauza Borreliei, eu nu am făcut febră niciodată. Este a doua oară după 12 ani, când fac febră natural, nu indusă de hipertermie. Semn că tratamentul funcționează și că sistemul imunitar începe să-și facă treaba! Doamne ajută! Mă simt ca naiba, jur! Dar sunt fericită!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda se retrage din viața publică după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă!

După un an și jumătate în care a slăbit și s-a transformat, Adda a aflat care este, de fapt, adevărata boală care o macină! Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, o boală transmisă de țânțari și căpușe. Asta după ce medicii care au tratat-o până acum i-au pus un diagnostic greșit.

Lucrurile sunt acum clare pentru artista de 29 de ani, care a decis să se retragă o perioadă din spațiul public. Apariții TV, evenimente și tot ce ține de acest aspect. Și asta pentru a da prioritate tratamentului pe care urmează să îl facă.

Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella. Transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Citește continuarea aici.

Publicat: 29 sept. 2022, 15:37 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă