EXCLUSIV | Cum îl susține George Simion pe soțul Cristinei Spătar, Vicky Mocanu, în politică! Liderul AUR are planuri mari!

Publicat: 18 dec. 2023, 12:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

La sfârșitul lunii noiembrie, a avut loc la Râmnicu Vâlcea un eveniment extrem de important pentru liderul Aur, George Simion, în cadrul căruia au participat mulți politicieni și persoane cunoscute din showbiz.

La sfârșitul lunii noiembrie, a avut loc la Râmnicu Vâlcea un eveniment extrem de important pentru liderul Aur, George Simion, în cadrul căruia au participat mulți politicieni și persoane cunoscute din showbiz. Pe 30 noiembrie soțul Cristinei Spătar, omul de afaceri Vicky Mocanu, și-a depus candidatura pentru Primăria Vâlcea și și- anunțat intrarea în politică. Și are toată susținerea bunului său prieten George Simion, care ne-a acordat un interviu exclusiv, înainte de evenimentul politic, pentru Ciao.ro. Totodată, liderul Aur a vorbit despre ce își dorește să facă dar și despre faptul că visează la o familie numeroasă, cu mulți copii.

Ce se întâmplă în seara asta, la Vâlcea? Ați pregătit un eveniment politic important!

Am posibilitatea, ca președinte de partid, în sfârșit, să îmi aleg oamenii care candidează din partea Aur la funcții de demnitate publică și  din moment ce pot face această selecție m-am gândit să  pun la conducerea comunităților noastre locale și naționale oameni care au dat salarii la viața lor.

Pentru că ne conduc de prea mult timp unii care nici măcar n-au prea avut o firmă sau le-au falimentat sau nu au știut să își plătească taxele, așa că primul primar pe care îl anunțăm acum, pe 30 noiembrie, pentru Municipiul reședință de județ este domnul Vicențiu Mocanu care are peste 500 de salariați, care are o firmă care are o vechime din 1996 și voi implementa acest model de om care să se implice la  conducerea localităților și a țării peste tot unde merg în țară.

Vâlcea este un loc deosebit pentru mine, este un loc unde antreprenorii români încă rezistă chiar dacă au fost faultați din greu de actualul guvern și se încearcă eliminarea lor și introducerea companiilor străine, hypermarketurilor străine.

Îi prevestiți așa o carieră frumoasă în politică domnului Mocanu?

Dacă reușim, reușim cu toții! Și noi cei din Aur suntem un suflu nou în politica românească și trebuie să reușim,  nu pentru noi, pentru că după cum vedeți nu a venit nimeni că nu avea ce mânca acasă,  cum au venit alții, ci pentru România! E o ultimă șansă pentru țară!

Cum a fost anul acesta pentru dumneavoastră din punct de vedere politic?

A fost un an în care ne-am consolidat poziția de principală forță de opoziție! Anul viitor va fi unul important și trebuie să înțeleagă românii că nu pot să fie  masochiști, nu pot să îi voteze pe  aceiași oameni care de 33 de ani au dus țara în  colaps. Tot ce s-a întâmplat în 1989 a  fost că l-au omorât pe Ceaușescu, au pus ei mâna pe fluxurile financiare și au închinat țara străinilor. Trebuie să ne recăpătam suveranitatea națională și să fim nu cea mai tare țară din lume ci o țară normală. Să fim și noi cum e Polonia și Ungaria, de exemplu, în alianțele din care facem parte!

O să începeți 2024 în forță! Ce anume vă doriți în noul an?

Ne dorim să putem fi în postura de a face bine pentru români! În momentul acesta cu 10% în parlament putem face prea  puține. Am făcut și așa acel spital mobil care merge din localitate în localitate și face bine românilor, am dat drumul la cantina mobilă socială pentru copii pentru  că în momentul ăsta, în școlile din România, nici acel amărât de program „Cornul și laptele” nu se mai implementează. Mulți copii din zona rurală mergeau la școală pentru acea mai mult pâine decât corn și acel lapte fără  pic de lapte în el, dar măcar aveai un motiv în plus să ții  copiii la școală! Vrem să putem face bine în jurul nostru!

2024 vă aduce și un cadou special, un băiețel!

Doamne ajută să fie sănătos! E tot  ce ne dorim! În rest, ține de el mai departe. Eu și lIinca ne-am dori foarte mulți copii. Vine primul, după primul o să urmeze al doilea! Doamne  ajută!

Cristina Spătar a împărțit pachete pentru peste 2000 de copii de Moș Nicolae

Pe 5 decembrie, Cristina Spătar a fost Moș Nicolae pentru peste 2000 de copii de la Singureni, din județul Giurgiu. Artista a fost invitată la Sing Fest, acolo unde s-a desfășurat un concert caritabil al bucuriei pentru mai mulți copii. Evenimentul a fost cu mâncare tradițională românească, invitații au mâncat fasole cu cârnați, șorici, s-a băut vin fiert și atmosfera a fost una de sărbătoare cu cântece, colinde, brad împodobit și multă bucurie.

Cântăreața a contribuit în pragul sărbătorilor de iarnă la bucuria copiilor de la Singureni și a împărțit peste 2000 de pachete pentru copiii cu posibilități limitate și nu numai. Mugur Mihăescu și actrița și prezentatoarea TV Ramona Bădescu, proaspăt intrată în AUR au fost prezenti și ei la această acțiune umanitară și au făcut copiii fericiți.

Publicat: 18 dec. 2023, 12:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×