EXCLUSIV| Cum arată Claudia Neghină însărcinată în 34 de săptămâni! De ce anume îi este teamă viitoarei mămici

Publicat: 24 Mar. 2021, 09:26 Vedete

Fostul fotomodel abia așteaptă să își țină in brațe fetița, pe care o va boteza cu numele de Sofia. Ce afacere vrea să facă  frumoasa viitoare mămică și cum a decurs sarcina pentru ea, Claudia Neghină a povestit pentru Ciao.ro!

Claudia, ai emoții pentru momentul nașterii?

La început am avut foarte multe și cu cât se apropie momentul, culmea, încerc să scap de emoții decât să se amplifice. Încerc să devin din ce în ce mai relaxată pentru că și multe mămici care au născut îmi spun că este în regulă și încep să capăt și mai multe încredere și cu bebelușul. Mai mult mi-e teamă de momentul  când o să mă văd eu singură cu bebelușul, acasă, decât de momentul nașterii!

Dar cum ți-o imaginezi pe  micuță, pe fetița ta? Cum crezi tu că o să fie, așa, și întâlnirea cu ea?

Cred că o să fie fericită, un copil fericit, și sper să fie liniștită, ca și mine. Eu am fost liniștită și tot timpul zâmbitoare. O văd genul meu!

A fost o sarcină ușoară, nu?

Da! De asta și zic că o să fie și copilul fericit pentru că și eu pe toată perioada sarcinii am fost foarte fericită, cred că le număr pe degete momentele în care m-am enervat. Se spune că atunci când ești gravidă, ai toane! Nu am avut așa ceva, sau nu prea am avut momente când am fost irascibilă și nu mi-a convenit ceva.

Ai intrat în 34 de săptămâni de sarcină! Te-ai programat la naștere?

Da, pe 21 aprilie! M-a programat medicul meu dar  la următorul control pe care îl am pe 22 martie, adică azi, trebuie să îmi aleg și pachetul de naștere. Eu sunt zen!

Cum i-ai ales numele fetiței tale?

Mi-a venit ca o certitudine! Dormeam și efectiv m-am trezit din somn, dar nu am visat, și știam că acesta o să fie numele, Sofia! Nu m-am uitat la nimic, la vreun film sau ceva, care să mă influențeze. Ulterior, eu oricum cred în sincronicități, parcă sunt înconjurată de  numele ăsta, Sofia. Dar înainte nu auzisem nicăieri de acest nume. Chiar mă gândeam, cum o fi venit! Se spune că Universul comunică prin noi, prin intuiții! Efectiv știam că ăsta o să fie numele!

Ce fel de mămică crezi că o să fii?

Foarte iubitoare, în primul rând, calculată, relaxată, poate puțin stresată la început, în primele săptămâni! Nu vreau să fiu o mămică panicată. E bine să îți asculți copilul… Recunosc însă că îmi este teamă de prima băiță!

Ai avut și idei de business în perioada asta! Vrei să îți lansezi o colecție de haine…

Vreau să lansez o colecție capsulă de activewear, de costume pentru fitness, creată pentru femei însărcinate și nu numai. Ideea mi-a venit pentru că nu aveam ce să port în sarcină. Deocamdată este în stadiu de proiect, dar vreau să dezvolt ideea de a face această linie. Am căutat niște printuri foarte frumoase, vreau să mergem pe culori de primăvară, foarte vii. Cred că pe viitor ar putea fi o afacere ok.

Ai cumpărat multe lucruri pentru bebeluș?

Nu am cumpărat multe, pentru că am primit foarte multe!

Ai luat mult în greutate în timpul sarcinii?

Nici nu m-am mai cântărit, ultima dată aveam 5 kilograme în plus, doar copilul are 2 kilograme, plus ce mai e. La corp sunt identică, în afară de burtă. Cred că este și rezultatul anilor și al stilului de viață sănătos pe termen lung. În alimentație nici acum nu am schimbat mare lucru. Într-adevăr mănânc mult mai mulți carbohidrați, aș mânca mămăligă cu unt toată ziua, dar nu pot să mănânc cantitate foarte mare și mănânc des. Am poftit la murături și mi-am dat seama înainte să aflu că sunt însărcinată și mama mea îmi spunea, “Dar de când mănânci tu murături?”. Mâncam câte un borcan, două o dată și se uita mama la mine! Apoi mi-am dat seama. La începutul sarcinii mâncăm puțin mai mult. Sunt multe de luat în calcul. Am făcut și sport oricum și înainte și în timpul sarcinii, yoga. Deja mă văd cum o să crească fetița, că o să fac sport și cu ea acasă.

De cât timp ești în țară?

Eu am venit pe la sfârșitul lui octombrie-noiembrie, aveam parastasul lui tata de un an,  și mai multe chestii de rezolvat în țară. Apoi nu am mai putut să plec pentru că a fost cu situația asta, cu pandemia! Oricum, când am venit, am stat două săptămâni  pentru că am fost obligată să stau în carantină, apoi am făcut Covid si am mai stat încă două săptămâni  Deci o lună am stat închisă în casă.  Apoi s-a întâmplat cu gravidenia. Atât de mult m-a împlinit această perioadă, chiar mă bucur de fiecare zi a acestei sarcini pentru că sunt mereu alte sentimente. Mai ales dacă Sofia va semăna cu mine, cred că o să râdă toată ziua!

 

Publicat: 24 Mar. 2021, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă