Claudia Neghină a devenit mamă la 39 de ani! “Cea mai frumoasă zi din viața mea!”

Publicat: 22 Apr. 2021, 00:37 Vedete

Claudia Neghină a născut pe 21 aprilie primul ei copil, o fetiță, de care este extrem de încântată.

Fericita mămică este în extaz și se bucură că, în sfârșit, a cunoscut-o pe Sofia, mult așteptata ei fetiță.

“Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la ora 8.00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea…și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă!”, a fost anunțul Claudiei Neghină pe Instagram.

Într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro, din luna martie, atunci când a fost întrebată cum și-o imaginează pe micuța ei, fostul fotomodel de succes a declarat: Cred că o să fie fericită, un copil fericit, și sper să fie liniștită, ca și mine. Eu am fost liniștită și tot timpul zâmbitoare. O văd genul meu!”.

Cum i-ai ales numele fetiței

“Mi-a venit ca o certitudine! Dormeam și efectiv m-am trezit din somn, dar nu am visat, și știam că acesta o să fie numele, Sofia! Nu m-am uitat la nimic, la vreun film sau ceva, care să mă influențeze. Ulterior, eu oricum cred în sincronicități, parcă sunt înconjurată de  numele ăsta, Sofia. Dar înainte nu auzisem nicăieri de acest nume. Chiar mă gândeam, cum o fi venit! Se spune că Universul comunică prin noi, prin intuiții! Efectiv știam că ăsta o să fie numele!”, a mai adăugat Claudia atunci când a povestit cum i-a ales numele micuței sale.

Claudia Neghină și-a propus să fie o mamă protectoare, iubitoare și mai puțin panicată. “Foarte iubitoare, în primul rând, calculată, relaxată, poate puțin stresată la început, în primele săptămâni! Nu vreau să fiu o mămică panicată. E bine să îți asculți copilul… Recunosc însă că îmi este teamă de prima băiță!”, a mai mărturisit vedeta, cu o lună înainte să nască.

 

Publicat: 22 Apr. 2021, 00:37 Vedete
Pe aceeași temă