Cum arată Claudia Neghină la 6 luni după ce a născut. “Sunt și momente când nu știu cum să reacționez!”

Publicat: 31 oct. 2021, 11:33 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Claudia Neghină s-a încadrat de minune în rolul de mămică și se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de fetița ei, Sofia.

A anunțat că este însărcinată chiar de ziua ei, când împlinea 39 de ani și de atunci  viața i s-a schimbat radical. La 6 luni de la naștere, Claudia Neghină arată impecabil în costum de baie.

Și-a dus fetiță într-o vacanță în Ibiza, și continuă să impresioneze cu formele de invidiat. Modelul a povestit pentru CIAO.RO cum se simte acum în cel mai frumos rol din viața ei, acela de mama.

Claudia Neghină arată superb la 6 luni de la naștere

Despre rolul de mămică…nu fac nimic deosebit față de alte mămici, îi ofer toată dragostea și toată atenția mea fetiței mele și asta e cel mai important! Pe tot parcursul sarcinii am fost o gravidă foarte fericită, am râs mult, m-am bucurat de fiecare etapă și am susținut mereu faptul că o mămică fericită înseamnă un bebeluș fericit! Și iată că Sofia e dovadă vie, e un copil tare fericit, râde toată ziua! Și eu nu pot decât să mă bucur alături de ea!

Trebuie să recunosc că, sunt și momente grele, momente când nu știu cum să reacționez, mă întreb dacă am făcut ce trebuie, momente când plânge și nu știu cum să o calmez, dar momentele frumoase te fac să uiți și de aceste trăiri, inevitabile. Învăț pe parcurs, învăț alături de ea și încerc să fiu cât mai relaxată, să mă bucur de moment!”, povestește Claudia Neghină pentru Ciao.ro.

”Am noroc că nu am avut de dat kilograme jos”

Pentru frumoasă mămică, prioritățile s-au schimbat foarte mult acum și totul se învârte în jurul fetiței sale.

Prioritățile s-au schimbat radical! Totul este despre ea, dar am grijă și de mine, îmi fac timp pentru confortul meu psihic și fizic! E extrem de important! O vorbă alături de o prietenă, o vizită la un salon de înfrumusețare și mișcare. Mișcarea mi-a făcut întotdeauna bine, mi-a schimbat instant starea și da, fac mișcare și atunci când sunt obosită, cumva mă energizează.

Am noroc că nu am avut de dat kilograme jos, la o săptămână după ce am născut aveam kilogramele de dinainte, doar îmi  place senzația care mi-o da sportul și, da, nici tonusul nu e de neglijat. Sunt recunoscătoare în fiecare zi pentru minunea mea, este cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla! Când se uită la mine îi strălucesc ochii și efectiv mă topesc! Mă bucur că trăiesc și eu asemenea sentimente, am aflat ce înseamnă adevărata dragoste! Acum le înțeleg pe celelalte mămici!”, ne-a mai mărturisit Claudia Neghină.

 

 

Publicat: 31 oct. 2021, 11:33 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×