EXCLUSIV| Cristina ICH și Alex Pițurcă au dat lovitura în imobiliare! Celebrul cuplu a pus bazele unui proiect care le va umple conturile

Publicat: 21 Mar. 2021, 10:18 Vedete

Cristina Ich și iubitul ei, Alex Pițurcă, o duc bine, se pare! Jumătatea influenceriței și-ar fi construit recent un ditamai complexul, într-o zonă “bună” a Capitalei, cum s-ar spune, mai exact, în apropierea marei Catedrale.

Cristina Ich și iubitul și-au făcut complex rezidențial

Complexul ar fi fost finalizat recent, iar deja mare parte din locuințe s-ar fi vândut, unele chiar din timpul construcției. Fie că e vorba de garsoniere, apartamente cu două sau trei camere, sau duplexuri, oamenii s-au înghesuit deja să cumpere în complexul de fițe al partenerului Cristinei Ich.

 Cât costă o locuință în complex?

Cel mai mic preț al unei garsoniere ar fi puțin peste 60.000 de euro, în timp ce prețul unui apartament de două camere ar fi între 85.000 și 110.000 euro, după cum scrie pe site-ul complexului rezidențial. Locuința de trei camere ar costa între 112.000 și 143.000 de euro, iar pentru un duplex ar trebui să scoți din buzunar între 151.000 și 279.000 de euro, în funcție de câte camere alegi: 3, 4 sau 5.

Pentru început, aceștia ar fi făcut și prețuri promoționale la câteva apartamente care s-au cam vândut ca pâinea caldă, se pare. Ce a rămas, la preț redus, le cam poți număra pe degete, dacă luăm în considerare anunțul de pe site.

Cristina Ich despre prima întâlnire cu iubitul ei

Cristina Ich le-a împărtășit celor care o urmăresc câteva detalii neștiute până acum despre prima întâlnire cu iubitul ei, în calitate de îndrăgostiți.

”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndragostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seara, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz”, așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

”Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebam ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a fost detaliul pe care vedeta și-a dorit să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc.

 

Publicat: 21 Mar. 2021, 10:18 Vedete
Pe aceeași temă