Cristina Ich, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce s-a întâmplat cu iubita lui Alex Pițurcă

Publicat: 08 Mar. 2021, 11:06 Vedete

Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Șatena a reușit să își formeze o comunitate extrem de mare pe rețelele de socializare cu care discută zilnic diferite teme interesante. Recent însă, Cristina a avut o răbufnite nervoasă și a izbucnit în plâns.

Chiar dacă mereu este cu zâmbetul pe buze, ca orice om și Cristina ICH mai are perioade mai puțin plăcute în viața sa.

Influencerița a izbucnit în plâns zilele trecute pe pagina sa de Instagram după ce le-a mărturisit fanilor că nu banii sunt fericirea. Mai mult de atât, aceasta a explicat faptul că răutatea oamenilor a reușit să o afecteze extrem de tare.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich.

Cristina Ich, despre prima întâlnire cu Alex Pițurcă

Cristina Ich este una dintre cele mai sincere femei din online. Șatena nu se ascunde când are ceva de spus, iar ori de câte ori are ocazia împărtășește cu fanii săi momente frumoase, dar și neplăcute din viața ei.

De această dată, partenera lui Pițurcă le-a împărtășit celor care o urmăresc câteva detalii neștiute până acum despre prima întâlnire cu acesta în calitate de îndrăgostiți.

Fanii Cristinei nu se așteptau la o asemenea mărturisire, dar șatena a dat din nou dovadă de sinceritate și nu a ascuns nimic față de ei.

”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. El m-a pupat pe frunte toată seară, că așa simțea nevoia, și eu pe el doar așa puțin pe obraz”, așa și-a început Cristina Ich mărturisirea.

”Lasă-mă să zic că este frumos. Dimineața când am ajuns la hotel… mă rog, timp de patru zile nu s-a atins de mine. Eu eram moartă și mă întrebat ”de ce?”. Dar… Respectul!”, a fost detaliul pe care vedeta și-a dorit să îl împărtășească cu toți cei care o urmăresc.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 Mar. 2021, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă