EXCLUSIV | CRBL vrea să dea lovitura: “De doi ani de zile tot muncesc” + Cât de prezent este în viața fiicei sale după divorț

Publicat: 17 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Eduard Andreianu alias CRBL și-a propus să culeagă laurii muncii din ultimii 2 ani, așa că vine în atenția publicului cu o nouă piesă, dar și concerte și festivaluri la care va participa. Artistul a vorbit într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, dacă momentul de la Arenele Romane cu reunirea trupei Simplu va mai fi reeditat, dar și cât de prezent este în viața fiicei sale, Alessia, după ce în primăvară el și Elena au decis, după 16 ani de conviețuire, să își separe drumurile.

În cadrul concertului susținut recent de Smiley la Arenele Romane a avut loc reunirea trupei SIMPLU, momentul live fiind apreciat de public, care a fredonat hitul Oficial îmi merge bine. În prezent, Smiley și CRBL se au ca frații, după cum ne-a mărturisit Eduard Andreianu. Artistul ne-a vorbit despre prietenia de aproape 3 decenii cu soțul Ginei Pistol, dar și despre ruptura din trecut, când nu și-au vorbit câteva luni.

Cât ai repetat pentru momentul de la Arenele Romane cu reunirea trupei SIMPLU?

Nu am repetat foarte mult, nu am avut foarte mult timp la dispoziție, dar cumva asta face parte din felul trupei SIMPLU de a pune lucrurile în scenă. Dar am repetat cu drag și cu interes și am avut un efect foarte frumos.

Am avut senzația că ne-am întors în timp.

Chiar da.

CRBL despre Smiley: “În prietenia noastră îndelungată am avut cred că vreo 3-4 luni în care nu ne-am vorbit deloc”

 Plănuiți să aveți cântări speciale la anumite evenimente, de dragul fanilor?

Partea sentimentală poate să răspundă că da, ne dorim, iar partea practică ne poate pune un pic bețe în roate. Dar cred că undeva la mijloc poate găsim o cale, un mod, pentru că nouă ne-a plăcut foarte tare, noi ne-am simțit foarte bine.

De cât timp durează prietenia ta cu Smiley? Ați avut și momente în care v-ați ciondănit?

Mă știu cu Smiley cred că din 1996-1997. E ca și fratele meu de atâta timp. Mă mai întreabă unul – altul dacă mai vorbesc cu Smiley sau cu colegii, și le spun că evident. Și da, am avut și eu și Smiley în prietenia noastră îndelungată am avut cred că vreo 3-4 luni în care nu ne-am vorbit deloc. A fost ceva interesant!

Neînțelegerea a fost din punct de vedere muzical sau de altă natură?

Da, trupa SIMPLU a fost motivul neînțelegerii dintre noi, pentru că fiind amândoi două locomotive, care mai de care pe direcția lui, normal că la un moment dat au apărut și conflicte, toate constructive și într-o direcție comună, dar orgoliul și zodia nu ne-au lăsat să trecem așa ușor. Vezi, alea 3 luni au fost atât de demult, încât nu s-a mai repetat, pentru că, clar am învățat ceva fiecare.

Cum arată vara asta din punct de vedere profesional pentru tine?

Vara asta este vara în care CRBL în sfârșit ajunge din nou în urechea oamenilor, adică am muncit pentru treaba asta, de doi ani de zile tot muncesc până să-mi găsesc felul, traiectoria muzicală. Vara asta o să fiu și pe la festivaluri, o să fiu și alături de Smiley, o să mergem la Costinești la Beach, Please!, o să fim și la Untold. O să fiu și pe la concerte, evident, urmează să lansez piesa mult așteptată. Piesa e ‘Cerul e albastru, iarba-i verde”. Sper să îi spunem așa, e cam lung titlul, dar ar mai fi o variantă să îi spunem “Suntem rachete”. Vedem cum o să o decidem. Este o piesă pentru dans, pentru oameni, pentru bună dispoziție exact ca mine. Știi cum e, dau din starea mea de bine la toată lumea!

Despre fiica sa: “Acum vine vacanța și pot să o mai iau cu mine pe la concerte”

Sunt șanse să o vedem pe fiica ta alături de tine pe scenă?

Suntem în categoria working progress și e posibil. Chiar acum e în derulare un moment în care ar trebui să apară și ea, dar să vedem cu școala și cu filmările dacă ne sincronizăm, dacă nu, mai amânăm.

Ai trecut prin niște schimbări în ultima perioadă și nu o mai vezi zilnic pe Alessia, nu mai locuiți împreună. Cât de prezent ești în viața fiicei tale?

Vorbim zilnic evident despre toate întâmplările de la  școală și nu numai, iar cu văzutul mai pe weekend, pentru că în timpul săptămânii are școală, după școală are canto, are dans, e mai complicat. Acum că vine vacanța, pot să o mai iau cu mine pe la concerte. Îi place foarte mult să stea în backstage, să vadă cum se întâmplă, cum se face, că are și lumea de dincolo de scenă.

Publicat: 17 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×