EXCLUSIV | Ce vis și-a îndeplinit Ana Bodea după 2 ani de filmări la Antena 1 + Impresiile mamei despre iubitul ei, Valentin Butnaru

Publicat: 05 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Ana Bodea a avut șansa să își facă debutul pe micul ecran la doar câteva luni de la absolvirea Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, ea fiind și fostă balerină la Şcoala de Balet a teatrului Balşoi din Moscova. La casting a tras lozul câștigător și a ajuns, în urmă cu 2 ani, protagonista serialului “Lia, soția soțului meu”, personaj pozitiv, iubit de public, care i-a adus o notorietate pe măsură. Succesul a venit la pachet și cu câștiguri financiare, pe care tânără actriță le-a gestionat cu responsabilitate. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Ana Bodea ne-a mărturisit că și-a îndeplinit visul de a avea propriul apartament, ea contorizând munca la serial și în amintiri frumoase, nu doar din punct de vedere financiar. Vedeta ne-a povestit și despre povestea de dragoste pe care o trăiește de aproximativ un an alături de Valentin Butnaru, prezentator de știri la Antena 1.

Serialul “Lia, soția soțului meu” (Antena 1) i-a adus Anei Bodea un capital de simpatie și a propusat-o în atenția publicului și a oamenilor din industrie. Mai mult, i-a prilejuit și reîntâlnirea cu Valentin Butnaru, bărbatul de care se declară îndrăgostită. Mai mult, știristul a intrat în familia actriței, făcând impresie bună doamnei Bodea.

Ce planuri aveți pentru vara asta? Unde vă reîncărcați bateriile?

Cât mai aproape de mare, ocean, avem planuri să mergem și în Portugalia și în Croația, dar o să vedem cum se așează lucrurile.

Ana Bodea: “Îmi doresc foarte mult să continui pe linia asta cu actoria, nu neapărat cu serialele”

Cum ești după 2 ani de filmări, perioadă în care ai devenit cunoscută prin prisma serialului de la Antena 1?

Eu sper că sunt la fel, sper că nu m-am schimbat sau că nu m-am schimbat prea mult, că m-am maturizat e altceva. Dar cred că sunt la fel de prietenoasă, de deschisă și cel mai important lucru este că îmi place la fel de mult ceea ce fac.

Ești în cărți pentru un alt proiect? Mergi la castinguri? Presupun că îți dorești să continui pe linia asta cu serialele.

Da, îmi doresc foarte mult să continui pe linia asta cu actoria, nu neapărat cu serialele. Vom vedea ce se întâmplă, nu știu momentan.

Venirea în familia Antenei 1 ți-a adus cumva și jumătatea. Cum v-ați întâlnit tu și Valentin?

 Ne-am întâlnit mai demult, acum 5 ani. Apoi, la un moment dat, în Antenă ne-am reîntâlnit și am început să vorbim.

Ana Bodea despre iubitul ei, Valentin Butnaru: “Nu e vreun lucru pe care să nu îl apreciez la el”

Ce apreciezi la el?

Tot, felul în care îl cunosc eu, absolut tot. Nu e vreun lucru pe care să nu îl apreciez la el.

Se poate numi și criticul tău în ceea ce privește proiectele profesionale? Ați urmărit împreună serialul? Ce feedback ai avut?

Mă ajută foarte mult, chiar mă ajută. Când am nevoie de ajutor, mă ajută și din punct de vedere al actoriei și al deciziilor pe care le iau.

Mama ce părere are despre iubitul tău?

Îl place foarte mult. Toată lumea știe că sunt foarte fericită.

Ana Bodea: “Mi-am îndeplinit un vis: am apartamentul meu acum”

Aveți planuri să duceți relația la următorul nivel? Ați discutat despre căsătorie?

Nu știu ce să zic. Habar nu am. Vom vedea ce se întâmplă.

După 2 ani de filmări la serial, în ce ai investit banii pe care i-ai câștigat? Ți-ai îndeplinit vreun vis?

Da, mi-am îndeplinit un vis: am apartamentul meu acum și nu numai asta. Oricât de clișeic ar suna, cred că cel mai important e ce mi-a adus serialul acesta pe lângă partea financiară, adică momente frumoase din viață și amintiri frumoase, nu știu, senzația asta că am putut să fac ceea ce iubesc. Da, a fost și partea financiară și am putut să îmi cumpăr lucruri, pe care mi le doresc sau să investesc în anumite chestii, dar tocmai făcând lucrul ăsta, mi-am dat seama că nu astea sunt lucrurile care contează, ci pur și simplu micile momente alături de cei dragi.

Foto: Instagram

Publicat: 05 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×