EXCLUSIV | Câte operații estetice are Sonia Argint + Ce spune despre fratele ei și fosta iubită: “Nu a funcționat”

Publicat: 21 nov. 2022, 12:22 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Sonia Argint este una dintre persoanele publice pe care mulți organizatori de evenimente au început să o “vâneze”. Vedeta pare că are din ce în ce mai multe contracte în mediul online, și nu numai, asta datorită profesionalismului cu care tratează fiecare proiect în parte.

Sonia Argint însă se numără printre vedetele care își triază extrem de riguros contractele, astfel se întâmplă săptămânal refuze sume frumoase de bani, după cum ne-a dezvăluit recent la evenimentul pe care l-a prezentat, într-un magazin cu parfumuri fine ce a avut loc intr-un mall din zona de Nord a Capitalei.

Sonia Argint: „Pot să mă laud că nu am avut o viață zbuciumată”

Prezentatoarea tv își asociază imaginea cu produse în care chiar crede și pe care le folosește din respect pentru ea, dar și pentru publicul ei.

Sonia Argint a reușit fie în centrul atenției la evenimentul ce a avut loc în magazinul cu parfumuri fine. Îmbrăcată într-o rochie roșie, elegantă, Sonia Argint și-a pus în evidență silueta. Înainte de a lua cuvântul, vedeta ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv care este secretul siluetei ei, cum se menține, la ce proiecte lucrează, dar și ce planuri are de Sărbători, alături de familia și oamenii pe care-i iubește.

Arăți foarte bine, cum te întreții?

Este o chestiune de consecvență, de continuitate, este grija pe care mi-am purtat-o încă din perioada adolescenței, faptul că am avut în vedere să nu ratez nici un moment din zi în care să am acel ritual de frumusețe foarte clasic, foarte simplu, dar care, în timp, aduce rezultate.

De asemenea pot să mă laud că nu am avut o viață zbuciumată în adolescență, în sensul în care nu am pierdut nopți, nu am consumat alcool. Și toate chestiile astea își pun amprenta într-un fel sau altul asupra noastră.

Și de asemenea, am grijă la ceea ce mănânc, la mișcare, la hidratare. Sunt lucruri care nu au cum să nu lase urme în sensul bun.

Sonia Argint, atentă la alimentație și sport

Dar urmezi vreo dietă anume?

Nu țin nicio dietă, aici chiar cred că este un punct minus la mine în sensul în care sunt foarte pofticioasă și dietele nu au fost niciodată ceva de care să mă pot ține. Cred că este printre puținele lucruri de care nu m-am ținut niciodată.

Lăsând gluma la o parte, sigur că am grijă la ce mănânc, în sensul în care am fost crescută cu alimentație sănătoasă, nu este ceva ce am descoperit acum la aproape 40 de ani. Este ceva ce știu dintotdeauna. Și sunt foarte cumpătată. Ok, mi-e poftă de o prajitură, mănânc o prăjitură, și nu în fiecare zi. Nu renunț la nimic din ceea ce îmi aduce plăcere și ceea ce mă bucură, dar am grijă să o fac într-o cantitate… mică.

Ce fel de sport faci?

Și în cazul mișcării, e o chestiune pe care o fac de la 17 ani și am trecut prin diverse etape, am alergat foarte mult, am fost la sală și am avut perioada în care trăgeam de fiare, adică lucram cu greutăți și mergeam la ore care erau foarte intense, care creșteau foarte mult ritmul cardiac.

Ulterior, pe măsură ce am mai înaintat în vârstă și am înțeles faptul că poți să-ți clădești un trup armonios și cu mai puțin efort… am trecut la yoga, la pilates. Dar mi-am menținut ceea ce înseamnă un pic de alergare și activitate cardio.

Dar tot așa, cu consecvență, fără pauză.

„De acolo primesc cele mai multe recompense”

Frecventezi clinicile estetice, de înfrumusețare?

Sigur da. Trăim într-o epocă în care avem acces foarte facil la tot ce înseamnă industria frumuseții și tot așa cred că îngrijirea specializată și îngrijirea personalizată fac parte din universal feminin și ne ajută să înaintăm în vârstă frumos.

Mă duc, atunci când apuc, pentru că aici intervine lipsa timpului, la câte un tratament cosmetic, am câteva saloane pe care frecventez și pe care le rotesc, să spun așa, cu ciclicitate, unde am niște tratamente pe care le fac de fiecare dată.

Și sigur, din când în când, mai dau o fugă și pe la medicul estetician care dacă simte nevoia de câteceva – dar niște chestiuni foarte fine și foarte delicate de îmbunătățire… nu sunt împotriva lor.

La ce proiecte lucrezi acum? Spui că nu ai așa mult timp liber…

Proiectul principal la care lucrez este site-ul meu, doer.ro, este copilul meu cel mai prețios pentru că este al meu și pentru că acolo mi-am pus energie, și resurse și foarte mult suflet și implicare. Practic de acolo primesc cele mai multe recompense. Acest site înseamnă și mai multe direcții în online, adică acel cont de Instagram, Silver Sonia, contul de Facebook, care sunt cumva niște extensii ale site-ului.

Ești activă în online…

Sonia Argint: „Dacă vrei să performezi în orice domeniu, trebuie să fii implicat și activ, nu să faci în timpul liber”

Sunt activă, și, în general, dacă vrei să performezi în orice domeniu, trebuie să fii implicat și activ, nu să faci în timpul liber. Pentru mine, această activitate, în acest moment, este job-ul meu.

Ai multe contracte de promovare în online…

Asta cu “multe” e relativ. Nu știu dacă este neapărat loc de mai mult pentru că niciodată nu m-a interesat cantitatea, m-a interesat mai degrabă calitatea și m-a interesat că acele asocieri să fie conforme cu valorile mele, și care să fie niște asocieri care să mi se potrivească. Pentru că degeaba vorbesc despre un obiect sau despre un produs pe care evident eu nu l-aș folosi, lumea se va uita și va spune “hai, măi, că ne minți și tu”. Nu vreau să mint publicul.

De ce spune Sonia Argint „pas” unor contracte: „Este o strategie care funcționează pe termen lung”

Ți s-a întâmplat des să refuzi astfel de contracte?

Ooo, da. Evident, sigur că da. Refuz în fiecare săptămână. Și astăzi am refuzat unul pe același considerent că nu are legătură cu mine. Ceea ce eu vreau să promovez și ceea ce eu vreau să transmit, repet, este o chestiune care este pe de o parte respect față de mine, respect față de publicul meu și este o strategie care funcționează pe termen lung, dacă vrei să funcționezi pe termen lung.

Dacă vrei să funcționezi punctual, să ai un “bum”, ok, poți să iei orice contract. Dar apoi nu ai de ce să te întrebi… “de ce nu mai merge?”.

Sonia Argint, sărbători în sânul familiei

Sonia, ce planuri ai de sărbători?

Sărbătorile, de fiecare dată, se petrec în familie, cu părinții mei, cu copiii mei, cu toți cei pe care îi iubesc și cred că este suficient. Nu cred că trebuie să ne dăm peste cap ca să facem ceva deosebit. Abia aștept să vină Sărbătorile și să mai stau și eu pe acasă.

De Revelion nu știm încă ce facem. Pentru mine, Revelionul nu a fost niciodată ceva ce să aștept cu înflăcărare. E o noapte în care se schimbă un an.

Tu și fratele tău, Tiberiu Argint, aveți o relație frumoasă. Vă sprijiniți, vă sfătuiți pe plan profesional? Îți cere sfaturi?

Sonia Argint, despre fratele ei, Tiberiu: „Amândoi suntem foarte creativi și muncitori. El este un foarte bun om de afaceri”

Ne înțelegem extraordinar. Este fratele meu, cum să nu mă înțeleg bine? Este foarte interesant că noi activăm în domenii destul de diferite, dar uneori sunt anumite concepte și anumite strategii care se pot intersecta. Putem lua unul de la altul experiența.

Sigur că ne sfătuim, mă mai întreabă și el, îl mai întreb și eu. Este foarte creativ, dar și eu (râde – n.r.). Amândoi suntem foarte creativi și muncitori. El este un foarte bun om de afaceri. Mă tot gândesc și eu să facem ceva împreună, dar uite că până acum nu ne-a ieșit (râde – n.r.).

Vă sfătuiți și pe plan personal?

Sigur da. Este normal. În familie, atunci când vrei să-i ai pe cei pe care îi iubești aproape, le comunici ce se întâmplă în viața ta în toate etapele și pe toate planurile. Și sunt momente în care eu am nevoie de opinia unui bărbat, în care el are nevoie de perspectiva feminină. Sigur că ni le oferim sfaturile.

„Atitudinea fiecăruia dintre noi, in anumite etape ale vieții, vine în urma educației pe care am primit-o acasă”

A fost surprinzătoare atitudinea lui Tiberiu în “scandalul”, să spunem, în care a fost implicat cu fosta iubită.

Nu cred că a fost niciun scandal, a fost pur și simplu o relație care nu a mai funcționat și s-a terminat.

Tiberiu nu a făcut nicio declarație, la vremea respectivă. A fost foarte tăcut… Atitudinea lui față de subiectul în care era implicat… mai toată lumea se aștepta să facă și el câteva declarații.

Atitudinea fiecăruia dintre noi, in anumite etape ale vieții, vine în urma educației pe care am primit-o acasă. Niciunul dintre noi, de-a lungul timpului, nu și-a dorit expunerea vieții personale. Eu nu doresc să îmi vând viața, viața mea nu este de vânzare, viața mea este viața mea. Și dau din ea atât cât doresc. La fel este valabil și pentru el.

Nu mi-am folosit tot ce a însemnat familie, partener, copii… au fost undeva acolo alături de mine, se știe că există, dar nu i-am scos în față, nu vreau să fie uneltele mele de marketing.

Sonia Argint: „Dar dacă ți-aș spune că în general gătesc, este un adevăr, dar dacă ți-aș spune că de sărbători fac ceva în mod deosebit, aș minți”

Gătești? Ce bunătăți ai în plan să pregătești pentru sărbători? O rețetă delicioasă pentru cititorii CIAO.RO.

Gătesc, cum să nu. Dar dacă ți-aș spune că în general gătesc, este un adevăr, dar dacă ți-aș spune că de sărbători fac ceva în mod deosebit, aș minți.

Nu gătesc de sărbători. Nu știu să fac sarmale, nu știu să fac preparate tradiționale. Astea le las în grija mamei mele sau în grija celor care livrează astfel de produse. Cred că mai bine stau la masă și mă bucur de mâncare…

Pot să ofer o rețetă de cheesecake, este preferatul copiilor mei. Și se face foarte simplu!

Sonia Argint, rețetă de cheesecake pentru cititorii CIAO.RO

Blatul de biscuiți trebuie să fie digestiv, eu folosesc unii digestivi cu ovăz. Trebuie foarte bine mărunțiți, se amestecă cu unt topit. Pe fundul unei forme rotunde, se pune hârtie de copt, apoi se presează biscuiții, se bagă la cuptor pentru 10 minute să se întărească puțin.

După care, peste, se pune compoziția făcută din ricotta cu 4 ouă, jumătate sau trei sferturi de cană cu zahăr, coajă de lămâie și portocală rasă și puțină zeamă de lămâie, zahăr vanilat, puțină smântână și o lingură de făină. Acestea se amestecă bine în mixer și se toarnă peste blatul de biscuiți. Apoi băgăm la cuptor, la 170 de grade, și o las în jur de 40 de minute, nu mai știu exact. Sunt cu ochii pe cheesecake ca să nu se crape.

În momentul în care vezi că s-a copt, este testul cu scobitoarea, oprești cuptorul. Eu deschid ușa și-l mai las acolo, ca să se mai pătrundă, dar fără să se mai coacă, să nu se ardă. Se mănâncă fie cu înghețată sau cu un sos de fructe de pădure pe care-l fac tot eu.

Practic, pun pe foc,într-o cratiță, fructe de pădure congelate peste care pun un pic de zahăr și las acolo până se face așa un fel de gem. Este absolut fantastic, este delicios.

Foto: Instagram Silver Sonia/ Ciao.ro

Publicat: 21 nov. 2022, 12:22 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă