Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează din nou un cuplu? O poză le-a dat de gol intențiile

Publicat: 09 dec. 2021, 13:37 Autor: Maria Apostol Vedete

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-a terminat, în urmă cu câteva luni, fără ca vreunul să facă declarații oficiale. Între timp s-a vehiculat că la mijloc și-ar fi băgat ”coada” o blondă misterioasă. Iată că acum se bănuieștecă cei doi au trecut la sentimente mai bune și ar forma din nou un cuplu. 

Dovada că cei doi ar putea fi din nou împreună a apărut pe conturile de socializare ale artistei, dar și ale Soniei Argint, sora lui Tiberiu. Cele două au participat la un eveniment împreună și au distribuit mai multe instantanee pe Instagram. În fotografii, acestea pozează vesele și nu pare să existe resentimente între ele.

Andreea Bălan nu a declarat nimic în mod oficial despre despărțirea de Tiberiu Argint. Astfel, există posibilitatea ca ruptura dintre ei să nu fie una permanentă. Pe de altă parte, apropiați ai vedetei susțin că artista nu mai ia în considerare posibilitatea unei împăcări.

Este foarte supărată, mai mereu tristă. Mai mult, a refuzat toate avansurile bărbaților, și au fost câțiva. Dar nu i-a lăsat să se apropie. Vrea să fie singură, cel puțin o perioadă”, a fost dezvăluirea făcută de un apropiat al cântăreței, potrivit Viva!

Andreea Bălan, ceartă la cuțite cu Tiberiu Argint

Chiar dacă relația lor era abia la început, s-a întâmplat de mai multe ori ca Andreea Bălan și Tiberiu Argint să se certe din cauza unor nimicuri.

Andreea Bălan a început să își renoveze casa, vrea să facă parterul. Și, normal, cum Tiberiu Argint este absolvent de Arhitectură, a terminat Design Interior, se pricepe la așa ceva, chiar dacă nu a profesat prea mult în domeniu. Așa că a apelat la expertiza lui Tiberiu. Acesta a vorbit cu mama lui și atunci când a venit să o ia de la emisiune s-au certat pe această temă.

Andreea voia o variantă, Tiberiu alta, una care să transforme casa în ceva spectaculos, așa că au avut dispute serioase”, a dezvăluit un apropiat de-al celor doi

Publicat: 09 dec. 2021, 13:37 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă