EXCLUSIV| Ce își dorește Claudia Ghițulescu de la 2022: “Atâtea planuri mi-am făcut și Dumnezeu s-a jucat cu ele”

Publicat: 31 Dec. 2021, 21:14 Arhiva

Ce își dorește Claudia Ghițulescu de la 2022? Cântăreața de muzică populară nu-și face planuri, dar are dorințe!

Ce-și dorește Claudia Ghițulescu de la Noul An, 2022? Cântăreața de muzică populară ne-a dezvăluit nu-și mai face planuri, însă are dorințe care speră i se împlinească.

Claudia Ghițulescu: „Imi doresc foarte tare să am o relație frumoasă”

Artista a avut un Crăciun de poveste, căci în Ajun a petrecut cu părinții ei, acasă, la Craiova, iar mai apoi și-a luat zborul către Londra unde a avut un concert. În Noaptea dintre Ani, artista are programate câteva concerte în București și în împrejurimi.

Claudia Ghițulescu își dorește ca anul 2022 fie unul bun, scăpam de pandemie și revină la viața pe care o avea înainte. Mai mult, pe plan personal, ea speră la o relație frumoasă.

“Mi-ar plăcea să scăpăm de pandemie pentru că îmi doresc foarte mult să cânt și să revin la viața mea pe care am avut-o și eu și alți oameni, să revenim la normal.

Pentru 2022 nu îmi mai fac planuri, atâtea planuri mi-am făcut și Dumnezeu s-a jucat cu ele … Am învățat să nu îmi mai fac planuri, am învățat lecția asta, iau fiecare zi așa cum este și fac fix ce simt. Iar dacă te referi la viața personală, și sunt sigură că asta vrei să știi, îmi doresc foarte tare să am o relație frumoasă.\

„Am învățat să profit de ziua în care trăiesc”

Să știi că perioada asta a fost foarte grea, dar toată lumea îmi zice că eu sunt foarte pozitivă. Așa e și îți și spun de ce, pentru că am învățat să profit de ziua în care trăiesc, să trăiesc pe moment, să mă bucur de moment, să mă bucur de clipa asta și dacă exersezi lucrul ăsta și te bucuri și simți că în sufletul tău ai o bucurie…

Mama a zis un lucru, atunci când eram eu mică, „dacă fata mea zâmbește, eu sunt foarte fericită, chiar dacă e și forțat”. Măi mamă, tu ești fantastică. E foarte important să zâmbim chiar dacă e și forțat, ne obișnuim cu zâmbetul… ce bine îți stă să zâmbești, așa că zâmbiți cât puteți”, ne-a declarat Claudia Ghițulescu, prezentă la evenimentul de lansare al cărții “Sunt Unic într-o lume diversă”, scrisă de Ani Crețu: “Mă bucur pentru ea, o iubesc foarte mult. Suntem prietene de mulți ani, este un om extraordinar, am întâlnit-o la câteva evenimente și ne-am împărtășit așa din suflet și mi-am dat seama că e un om extraordinar, am venit și m-am bucurat de această lansare”.

Claudia Ghițulescu, secretul siluetei: “Am un nutriționist

Claudia Ghițulescu are o siluetă de invidiat, însă face mari sacrificii pentru a se menține.

Mănânc puțin, gust. Am un nutriționist care se ocupă de asta și bineînțeles că mi-a zis foarte clar: „Ai voie să mănânci, dar să guști”. O gură, două și atât. Îmi e foarte greu recunosc, că eu sunt mâncăcioasă, dar știi cum este și cu mâncatul, cum te obișnuiești… pentru că înainte mâncam mult și nu puteam să mă abțin – îmi place foarte mult să mănânc – faptul că am vorbit foarte mult cu un nutriționist îți rămân niște lucruri în cap și atunci când vrei să mănânci și simți că ai exagerat nu mai poți să mănânâci pentru că ai un om care s-a zbătut acolo cu neuronul tău.

Artista face sport acasă

Fac și sport zi de zi, am mers până acum o lună la sală și apoi mi-am luat acasă, am stepper, am greutăți și dimineața, la cafea, fac brațe, apoi fac 40 de minute stepper, apoi seara iar mai fac brațe, atunci când stau acasă. Că mai sar câte o zi nu e problemă… că fac în altă zi mai mult sport.

Când simt că am pus câteva kilograme în plus de care vreau să scap urgent țin o dietă care mie îmi e de mare folos, dar nu aș recomanda-o pentru că nu sunt doctor nutriționist, dar să o încercați: mănânc disociat, adică mănânc o zi lactate, o zi fructe, o zi legume și o zi carne, iar pentru că a fost postul și ca să nu mănânc carne am înlocuit cu pește. Am băut foarte multe fresh-uri, smoothie-uri, supe, supă cremă de ciuperci, supă cremă de legume”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru CIAO.RO.

Foto: Arhiva CIAO.RO / Arhiva personală

Publicat: 31 Dec. 2021, 21:14 Arhiva
Pe aceeași temă