EXCLUSIV| Ce dezvăluiri a făcut fosta iubită a lui Jador, după ce cântărețul a plecat la Survivor

Publicat: 11 Jan. 2021, 11:39 Vedete

Dacă toată lumea se aștepta ca Ella să-l susțină pe Jador, fostul ei iubit, în timpul competiției Survivor, iată că bruneta a făcut un anunț surpriză.

Ella de la Puterea Dragostei: „Incetați odată cu Jador”

Ella a făcut un live pe unul din conturile ei de socializare, sâmbătă seară, la o oră târzie, chiar după ce s-a încheiat prima emisiune Survivor din sezonul 2. Bruneta a fost asaltată cu mesaje de la fani care o întrebau dacă a urmărit emisiunea și dacă îl susține pe Jador. A evitat să răspundă la câteva dintre mesaje, însă apăreau tot mai mulți internauți interesați să afle un răspuns de la ea. “Incetați odată cu Jador, nu mă mai întrebați de el“, le-ar fi spus fosta concurență de la Puterea Dragostei.

Insistenți, fanii au reușit ulterior să scoată un răspuns de la frumoasa brunetă. Ella a dezvăluit că nu a urmărit prima emisiune și că, surpriză, nici nu-l susține pe Jador în competiție!

De ce nu-l susține Ella pe Jador la Survivor?

“Nu, nu m-am uitat la Survivor. Nu-l susțin pe Jador. Singura persoană pe care o susțin, de la Survivor, este Culiță Sterp. Pe el îl susțin pentru că și el m-a susținut pe mine în multe momente și a fost alături de mine”, le-a spus ea fanilor.

Ella și Culiță au o relație de prietenie, probabil, cei doi au scos recent chiar și o piesă împreună.

Jador și Ella, dragoste cu năbădai

Ella și Jador au format un cuplu, însă s-au despărțit cu “zgomot”. Cei doi s-au certat atât cât erau în emisiunea “Puterea Dragostei”, cât și după ce au părăsit show-ul, când erau întorși acasă, în România.

Publicat: 11 Jan. 2021, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă