EXCLUSIV! Carmen Simionescu, Leoaica de la Masked Singer: „Am fost la un pas să leșin”

Publicat: 30 Oct. 2020, 21:53 Vedete

Carmen Simionescu, Leoaica de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV!

Carmen Simionescu, Leoaica de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV, al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan! În această seară a avut loc finala show-ului, iar CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu artista!

Carmen Simionescu, Leoaica de la Masked Singer

Reporter: Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine? Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Carmen Simionescu – Leoaica de la Masked Singer: Cea mai tare experiență traită de mine până acum într-un show de televiziune. Am râs, am plâns, am fost la un pas să leșin, dar nimic nu se compară cu emoțiile pe care le am avut la fiecare eliminare. M-am îndrăgostit de acest show încă de la primul pas făcut în platou sub masca leului.

Reporter: Cum te simți acum că ai ieșit din concurs? Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi?

Carmen Simionescu, Leoaica de la Masked Singer: ”M-am simtit ca un mafiot rus”

Carmen Simionescu – Leoaica de la Masked Singer: Din fericire nu am ajuns la duel. Ador toate personajele și am simțit că fac parte dintr-o poveste. Am plâns mult când am ieșit și asta pentru că s-a terminat cea mai frumoasă poveste. Plângeam și dacă câștigam pentru că aici am cunoscut oameni minunați, pasionați, și frumoși pe interior și am trăit cele mai frumoase experiențe din cariera mea.

Reporter: Prezența ta în emisiune a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? Ce le-ai spus când lipseai de acasă?

Carmen Simionescu – Leoaica de la Masked Singer: Extrem de greu. Cel mai greu lucru. Și de fapt mi-a fost greu pentru că îmi doream să le povestesc cât de tare este tot ce se întâmplă la filmari. De multe ori pe interior explodam de fericire pentru că treceam în etapa urmatoare și acasă trebuia să mă comport normal ca să nu dau de bănuit.

Reporter: Povestește-ne cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că era o adevarată aventură.

Carmen Simionescu – Leoaica de la Masked Singer: M-am simtit ca un mafiot rus. Totul era pe ceas, șoferii comunicau prin cuvinte codate. Extrem de serioși și datorită bodyguarzilor nu m-a atins nicio rază de soare. Ha ha, mi-a plăcut maxim.

Publicat: 30 Oct. 2020, 21:53 Vedete
Pe aceeași temă